Petua Quotex tentang Berdagang dengan Strategi Memburu - Apakah Alat yang Anda Perlukan untuk

Petua Quotex tentang Berdagang dengan Strategi Memburu - Apakah Alat yang Anda Perlukan untuk "Memburu"?

Dalam perdagangan, anda benar-benar boleh menggandakan akaun mereka semalaman atau kehilangan semuanya dalam masa beberapa jam jika mereka menggunakan margin penuh pada pelupusan mereka. Pedagang yang berpengalaman mengehadkan leverage mereka dan tidak pernah mengambil risiko yang begitu besar. Strategi "memburu" ialah persediaan yang sangat mudah, tidak memerlukan lebih daripada carta harga dan satu penunjuk.
Bagaimana untuk Trade Morning Star pada Quotex

Bagaimana untuk Trade Morning Star pada Quotex

Corak lilin bintang pagi ialah penunjuk sempurna bagi titik terendah aliran menurun. Kedua-dua pelabur tindakan harga dan pengikut aliran sedang mencari corak ini. Kerana setiap ka...
Bagaimana untuk Menggunakan Strategi Dagangan Pembalikan dalam Quotex?

Bagaimana untuk Menggunakan Strategi Dagangan Pembalikan dalam Quotex?

Pembalikan adalah fakta kehidupan dalam pasaran kewangan. Harga sentiasa berbalik pada satu ketika dan akan mempunyai berbilang pembalikan atas dan bawah dari semasa ke semasa. Mengabaikan pembalikan mungkin mengakibatkan mengambil lebih banyak risiko daripada yang dijangkakan. Apabila pembalikan bermula, tidak jelas sama ada pembalikan atau penarikan balik. Sebaik sahaja terbukti ia adalah pembalikan, harga mungkin telah bergerak pada jarak yang ketara, mengakibatkan kerugian atau hakisan keuntungan yang besar bagi peniaga. Prinsip utama strategi Pembalikan ialah membeli mengikut arah harga. Ia sesuai untuk pilihan binari, kerana urus niaga boleh dilakukan pada jangka masa yang lebih rendah dan isyarat yang kerap. Strategi ini dibina berdasarkan tiga penunjuk berkuasa: Bollinger Bands, MACD dan SMA. Anda boleh menemui semua alat ini dalam terminal Pocket Option.