Cara Berdagang dengan Strategi SAR Parabola di Terminal Pocket Option

Cara Berdagang dengan Strategi SAR Parabola di Terminal Pocket Option

SAR parabola patut diberi perhatian hanya sebagai sebahagian daripada strategi perdagangan yang komprehensif, bukan sebagai alat yang berdiri sendiri. Parabolic SAR membantu pedagang menentukan momentum jangka pendek masa depan aset tertentu. Parabolic SAR bermaksud berhenti dan berundur. Jika digunakan secara bersendirian, ia boleh mengelirukan dan boleh menyebabkan keputusan tergesa-gesa untuk masuk dan keluar pasaran. SAR parabola menunjukkan prestasi terbaik dalam pasaran dengan arah aliran yang stabil. Gunakannya bersama pengayun dan penunjuk lain untuk membuat keputusan termaklum. Salah satu strategi popular ialah gabungan strategi SAR dengan penapisan ADX yang tersedia di terminal Pocket Option. Berhati-hati dengan pasaran julat kerana SAR parabola cenderung untuk gergaji putar bolak-balik, menghasilkan isyarat dagangan palsu. Wilder mengesyorkan menambah SAR parabola dengan menggunakan penunjuk momentum indeks arah purata (ADX) untuk mendapatkan penilaian yang lebih tepat tentang kekuatan aliran sedia ada. Pedagang juga mungkin mengambil kira corak candlestick atau purata bergerak. Sebagai contoh, harga jatuh di bawah purata pergerakan utama boleh diambil sebagai pengesahan berasingan bagi isyarat jualan yang diberikan oleh SAR parabola.
Bagaimana untuk Menggunakan Strategi Perdagangan Pembalikan dalam Pocket Option?

Bagaimana untuk Menggunakan Strategi Perdagangan Pembalikan dalam Pocket Option?

Pembalikan adalah fakta kehidupan dalam pasaran kewangan. Harga sentiasa berbalik pada satu ketika dan akan mempunyai berbilang pembalikan atas dan bawah dari semasa ke semasa. Mengabaikan pembalikan mungkin mengakibatkan mengambil lebih banyak risiko daripada yang dijangkakan. Apabila pembalikan bermula, tidak jelas sama ada pembalikan atau penarikan balik. Sebaik sahaja terbukti ia adalah pembalikan, harga mungkin telah bergerak pada jarak yang ketara, mengakibatkan kerugian atau hakisan keuntungan yang besar bagi peniaga. Prinsip utama strategi Pembalikan ialah membeli mengikut arah harga. Ia sesuai untuk pilihan binari, kerana urus niaga boleh dilakukan pada jangka masa yang lebih rendah dan isyarat yang kerap. Strategi ini dibina berdasarkan tiga penunjuk berkuasa: Bollinger Bands, MACD dan SMA. Anda boleh menemui semua alat ini dalam terminal Pocket Option.
Petua Pocket Option untuk Berdagang dengan Strategi Memburu - Apakah Alat yang Anda Perlukan untuk

Petua Pocket Option untuk Berdagang dengan Strategi Memburu - Apakah Alat yang Anda Perlukan untuk "Memburu"?

Dalam perdagangan, anda boleh menggandakan akaun mereka dalam sekelip mata atau kehilangan semuanya dalam masa beberapa jam jika mereka menggunakan margin penuh yang mereka boleh gunakan. Pedagang yang berpengalaman mengehadkan leverage mereka dan tidak pernah mengambil risiko yang begitu besar. Strategi "memburu" ialah persediaan yang sangat mudah, tidak memerlukan lebih daripada carta harga dan satu penunjuk.
Strategi Pilihan Perduaan Turbo dalam Pocket Option

Strategi Pilihan Perduaan Turbo dalam Pocket Option

Strategi turbo boleh mengurangkan masa untuk berdagang dengan ketara dan meningkatkan keuntungan aktiviti dagangan anda. Lagipun, keuntungan boleh dibuat dengan bantuan kontrak jangka pendek ini setiap 60 saat! Satu-satunya perkara yang perlu dilakukan ialah belajar bagaimana untuk menentukan arah mana harga akan bergerak dalam minit seterusnya - naik atau turun. Strategi turbo mempunyai beberapa kelemahan. Sebagai contoh, ia terdedah kepada kebisingan pasaran kerana perdagangan dilakukan pada jangka masa yang paling rendah. Untuk menghapuskan bunyi bising, peniaga pilihan turbo menggunakan beberapa penunjuk dalam kombinasi.