Strategi Pilihan Perduaan Turbo dalam Pocket Option

Strategi Pilihan Perduaan Turbo dalam Pocket Option

Strategi turbo boleh mengurangkan masa untuk berdagang dengan ketara dan meningkatkan keuntungan aktiviti dagangan anda. Lagipun, keuntungan boleh dibuat dengan bantuan kontrak jangka pendek ini setiap 60 saat! Satu-satunya perkara yang perlu dilakukan ialah belajar bagaimana untuk menentukan arah mana harga akan bergerak dalam minit seterusnya - naik atau turun. Strategi turbo mempunyai beberapa kelemahan. Sebagai contoh, ia terdedah kepada kebisingan pasaran kerana perdagangan dilakukan pada jangka masa yang paling rendah. Untuk menghapuskan bunyi bising, peniaga pilihan turbo menggunakan beberapa penunjuk dalam kombinasi.
Strategi Dagangan Aliran Kuasa Pocket Option

Strategi Dagangan Aliran Kuasa Pocket Option

Pasaran kontrak elektronik dalam talian mengubah dunia perdagangan. Ramai orang menceburi bidang perdagangan dengan harapan dapat menjana wang dengan cepat dan ramai yang berjaya. Peniaga cenderung membeli atau menjual sekuriti untuk keuntungan. Mereka bekerja dalam pasaran yang berbeza — saham, hutang, derivatif, komoditi dan forex antara lain — dan mungkin pakar dalam satu jenis pelaburan atau kelas aset. Pedagang sering melakukan analitik mereka sendiri juga. Walaupun stereotaip lama mengenai tawaran dan pesanan menjerit individu di tingkat dagangan, kebanyakan peniaga kini menghabiskan masa mereka di telefon atau di hadapan skrin komputer, menganalisis carta prestasi dan menggilap strategi dagangan mereka — memandangkan membuat keuntungan selalunya masa. Jangan silap, peniaga menggunakan strategi yang berbeza untuk berjaya. Sebagai contoh, mari kita bincangkan strategi yang dipanggil "Aliran Kuasa" berdasarkan RSI. Strategi ini berfungsi hebat untuk pilihan turbo pada hampir mana-mana platform dagangan. Mari kita meletakkan semua perkara dalam perspektif dan melihat pasaran dari prisma strategi kita.
Cara Berdagang dengan Strategi SAR Parabola di Terminal Pocket Option

Cara Berdagang dengan Strategi SAR Parabola di Terminal Pocket Option

SAR parabola patut diberi perhatian hanya sebagai sebahagian daripada strategi perdagangan yang komprehensif, bukan sebagai alat yang berdiri sendiri. Parabolic SAR membantu pedagang menentukan momentum jangka pendek masa depan aset tertentu. Parabolic SAR bermaksud berhenti dan berundur. Jika digunakan secara bersendirian, ia boleh mengelirukan dan boleh menyebabkan keputusan tergesa-gesa untuk masuk dan keluar pasaran. SAR parabola menunjukkan prestasi terbaik dalam pasaran dengan arah aliran yang stabil. Gunakannya bersama pengayun dan penunjuk lain untuk membuat keputusan termaklum. Salah satu strategi popular ialah gabungan strategi SAR dengan penapisan ADX yang tersedia di terminal Pocket Option. Berhati-hati dengan pasaran julat kerana SAR parabola cenderung untuk gergaji putar bolak-balik, menghasilkan isyarat dagangan palsu. Wilder mengesyorkan menambah SAR parabola dengan menggunakan penunjuk momentum indeks arah purata (ADX) untuk mendapatkan penilaian yang lebih tepat tentang kekuatan aliran sedia ada. Pedagang juga mungkin mengambil kira corak candlestick atau purata bergerak. Sebagai contoh, harga jatuh di bawah purata pergerakan utama boleh diambil sebagai pengesahan berasingan bagi isyarat jualan yang diberikan oleh SAR parabola.