Log Masuk Binarium

Cara Log Masuk dan Deposit Wang di Binarium

Bagaimana log masuk ke broker Binarium?

Anda mempunyai dua cara yang tersedia untuk log masuk ke platform perdagangan. Yang pertama adalah aplikasi telefon pintar dan yang kedua adalah akses melalui platform dalam talian menggunakan penyemak imbas. Walau apa pun, kami mengesyorkan menggunakan platform perdagangan dalam talian. Ini lebih senang dan selamat.

Anda juga perlu menjelaskan bahawa akses ke platform mungkin dibatasi dari negara-negara tertentu dan anda tidak akan dapat log masuk atau mendaftar. Pada masa ini, pedagang dari Amerika Syarikat, Israel, dan Kanada tidak dapat berniaga.
Cara Log Masuk dan Deposit Wang di Binarium
Apabila anda pergi ke halaman pendaftaran, kami melihat beberapa cara untuk log masuk ke platform. Yang terpantas adalah menggunakan rangkaian sosial, Ya, anda boleh log masuk ke terminal perdagangan menggunakan akaun Google+, Facebook, serta Vkontakte dan Odnoklassniki.

Sebagai gantinya, kami mengesyorkan agar anda mendaftar di platform menggunakan alamat e-mel anda dan kemudian memautkannya ke akaun rangkaian sosial anda untuk log masuk.

Sekiranya anda berada di platform untuk pertama kalinya anda akan diminta untuk menerimanya syarat-syarat dasar peribadi. Seterusnya anda akan melihat terminal perdagangan platform dalam talian Binarium

Platform Binarium selepas log masuk

Cara Log Masuk dan Deposit Wang di Binarium
Cara Log Masuk dan Deposit Wang di Binarium
Kemudian anda boleh berdagang dengan akaun demo dan berlatih menggunakan strategi yang berbeza untuk berdagang, atau anda boleh membuat Deposit dan berdagang dengan wang sebenar. Ngomong-ngomong, semasa membuat Deposit, anda boleh menggunakan bonus unik dan meningkatkan baki sehingga 150%. Sebelum menggunakan bonus, jangan lupa membaca syarat penggunaannya.

Apa yang anda boleh katakan pada akhirnya, login binarium ke platform sangat mudah dan pantas. Dengan menggunakan laman web kami, anda sentiasa dapat mengakses platform walaupun laman web syarikat disekat di negara anda. Perdagangan yang baik dan keuntungan yang baik.


Bagaimana cara masuk ke Binarium menggunakan Facebook?

Anda juga boleh log masuk ke laman web menggunakan akaun Facebook peribadi anda dengan mengklik logo Facebook. Akaun sosial Facebook boleh digunakan di aplikasi web dan mudah alih. Pada tetingkap pembukaan, anda akan diminta memasukkan data peribadi. Pedagang perlu memilih akaun Facebook (telefon kenalan atau e-mel) dan kata laluan. Setelah memasukkan data, klik pada «Log in» dan masuk ke laman web Binarium.
Cara Log Masuk dan Deposit Wang di Binarium
Cara Log Masuk dan Deposit Wang di Binarium

Bagaimana cara masuk ke Binarium menggunakan Gmail?

Untuk mendapatkan kebenaran melalui akaun Gmail anda, anda perlu mengklik logo Gmail.
Cara Log Masuk dan Deposit Wang di Binarium
Kemudian, pada tetingkap pembukaan, anda perlu memasukkan data peribadi akaun Gmail anda (nombor telefon atau e-mel). Selepas anda memasukkan log masuk ini dan klik «Next», sistem akan membuka tetingkap. Anda akan diminta kata laluan untuk akaun Gmail anda.
Cara Log Masuk dan Deposit Wang di Binarium
Sekiranya anda memasukkan kata laluan dan log masuk melalui Gmail, anda akan dibawa ke akaun Binarium peribadi anda.


Cara log masuk ke Binarium menggunakan Akaun OK

Untuk log masuk dengan akaun OK, klik pada butang yang sesuai dalam borang pendaftaran.

Di tetingkap baru yang terbuka, masukkan butiran log masuk anda ke OK:
Cara Log Masuk dan Deposit Wang di Binarium
Cara Log Masuk dan Deposit Wang di Binarium

Cara log masuk ke Binarium menggunakan Akaun VK

Untuk log masuk dengan akaun VK, klik pada butang yang sesuai dalam borang Login.

Di tetingkap baru yang terbuka, masukkan butiran log masuk anda ke VK:
Cara Log Masuk dan Deposit Wang di Binarium
Cara Log Masuk dan Deposit Wang di Binarium

Saya terlupa kata laluan saya dari akaun Binarium

Sekiranya anda memasukkan kata laluan yang tidak sah semasa log masuk ke Binarium. Ikuti langkah-langkah ini untuk menetapkan semula kata laluan anda:

1. Klik "Lupa kata laluan?".

2. Masukkan alamat e-mel berdaftar Binarium anda.

3. Klik Hantar
Cara Log Masuk dan Deposit Wang di Binarium
Cara Log Masuk dan Deposit Wang di Binarium
E-mel akan dihantar ke alamat e-mel yang disediakan dengan pautan kata laluan tetapan semula yang unik. Pastikan untuk memeriksa folder spam anda jika e-mel tidak masuk ke peti masuk utama anda.
  • Pautan boleh digunakan sekali dan hanya sah selama 24 jam.
  • Setelah kata laluan anda diubah, cukup log masuk dengan kata laluan baru anda.

* Sekiranya anda menggunakan e-mel yang berbeza dengan yang anda daftarkan, kata laluan anda tidak akan diambil.

Saya terlupa e-mel dari akaun Binarium

Sekiranya anda terlupa e-mel anda, anda boleh log masuk menggunakan Facebook atau Gmail.

Sekiranya anda belum membuat akaun ini, anda boleh membuatnya semasa mendaftar di laman web Binarium. Sekiranya anda melupakan e-mel anda dan tidak ada cara untuk log masuk melalui Gmail dan Facebook, anda perlu menghubungi perkhidmatan sokongan

Bagaimana cara log masuk aplikasi Binarium Android?

Kebenaran pada platform mudah alih Android dilakukan sama seperti kebenaran di laman web Binarium. Aplikasi boleh dimuat turun melalui Google Play Market pada peranti anda. Di tetingkap carian, masukkan Binarium dan klik «Pasang».
Cara Log Masuk dan Deposit Wang di Binarium
Penting untuk mengklik «Tetap saya log masuk» pada masa kebenaran. Kemudian, seperti banyak aplikasi pada peranti anda, anda boleh log masuk secara automatik.


Bagaimana cara log masuk aplikasi Binarium iOS?

Anda mesti mengunjungi kedai aplikasi (itunes) dan dalam carian menggunakan kunci Binarium untuk mencari aplikasi ini. Anda juga perlu memasang aplikasi Binarium dari App Store. Selepas pemasangan dan pelancaran anda boleh log masuk ke aplikasi mudah alih Binarium iOS dengan menggunakan akaun sosial e-mel, Facebook atau Gmail anda.

Cara Log Masuk dan Deposit Wang di BinariumCara Deposit di Binarium

Anda tidak perlu menghantar banyak imbasan dokumen untuk mengesahkan identiti anda. Pengesahan tidak diperlukan jika anda mengeluarkan dana menggunakan maklumat bil yang sama dengan yang digunakan untuk deposit dana.

Bonus adalah dana tambahan yang disediakan oleh syarikat untuk meningkatkan potensi perdagangan peniaga

Semasa membuat deposit, sejumlah wang bonus mungkin dikreditkan ke akaun anda, ukuran bonus bergantung pada ukuran deposit anda.

1. Setelah Berjaya Masuk ke Binarium, anda akan melihat Gambar seperti di bawah, Klik "Deposit"
Cara Log Masuk dan Deposit Wang di Binarium
2. Pilih Kaedah Deposit, mis: MasterCard
Cara Log Masuk dan Deposit Wang di Binarium
3. Masukkan Jumlah dan Bayar
Cara Log Masuk dan Deposit Wang di Binarium
Bonus tidak mengehadkan jumlah dana yang boleh anda keluarkan: anda boleh mengeluarkan keuntungan anda pada bila-bila masa dan juga jumlah deposit anda. Harap maklum bahawa semasa mengeluarkan dana, semua dana bonus yang tidak digunakan dalam perdagangan dengan perolehan x40 akan diberikan status tidak aktif dan akan didebitkan dari akaun anda.

Deposit minimum di Banirium

Deposit minimum ialah $ 5, € 5, A $ 5, ₽300 atau ₴ 150. Pelaburan pertama anda mendekatkan keuntungan sebenar.


Deposit maksimum di Banirium

Amaun maksimum yang boleh anda depositkan dalam satu transaksi ialah $ 10,000, € 10,000, A $ 10,000, ₽600,000 atau ₴ 250,000. Tidak ada had untuk jumlah transaksi tambah nilai.


Bilakah wang saya akan sampai ke akaun Binarium saya?

Deposit anda akan ditunjukkan dalam akaun anda sebaik sahaja anda mengesahkan pembayaran. Wang di akaun bank disimpan, dan kemudian segera dipaparkan di platform dan di akaun Binarium anda.


Kaedah pembiayaan dan pengeluaran

Buat deposit dan keluarkan pembayaran dengan kad kredit VISA, Mastercard dan Mir, e-dompet Qiwi, Yandex.Money dan WebMoney anda. Kami juga menerima cryptocurrency Bitcoin, Ethereum, Litecoin dan Ripple.


Tiada bayaran deposit dan pengeluaran

Lebih daripada ini. Kami menanggung yuran sistem pembayaran anda semasa anda menambah akaun atau mengeluarkan dana.

Walau bagaimanapun, jika jumlah dagangan anda (jumlah semua perdagangan anda) tidak sekurang-kurangnya dua kali lebih besar daripada deposit anda, kami mungkin tidak akan menampung bayaran 10% dari jumlah pengeluaran yang diminta.
Thank you for rating.
Sumber: Binarium - binarium.wiki - binarium.wiki | Cara Log Masuk dan Deposit Wang di Binarium - https://binarium.wiki/log-masuk-binarium

1 Komen

Fotatko
Fotatko

Спасибо.

Jawapan
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!