Kenalan & Sokongan Olymp Trade: Olymp Trade Malaysia

Cara Menghubungi Olymp Trade Support
Ada soalan perdagangan dan memerlukan bantuan profesional? Tidak faham bagaimana salah satu carta anda berfungsi? Atau mungkin anda mempunyai soalan deposit / pengeluaran. Apa pun alasannya, semua pelanggan menghadapi soalan, masalah, dan rasa ingin tahu umum mengenai perdagangan. Nasib baik, Olymp Trade telah melindungi anda tanpa mengira apa keperluan individu anda.

Berikut adalah panduan ringkas di mana anda dapat mencari jawapan untuk soalan anda. Mengapa anda memerlukan panduan? Oleh kerana terdapat banyak jenis pertanyaan dan Olymp Trade mempunyai sumber yang diperuntukkan khas untuk membuat anda berada di landasan dan kembali melakukan apa yang anda mahukan - berniaga.

Sekiranya anda mempunyai masalah, penting untuk memahami bidang kepakaran dari mana jawapannya akan datang. Olymp Trade mempunyai banyak sumber termasuk Soalan Lazim, sembang dalam talian, halaman pendidikan / latihan, blog, webinar langsung dan saluran YouTube, e-mel, penganalisis peribadi, dan juga panggilan telefon langsung di talian hotline kami.

Jadi, kami akan menggariskan apa itu setiap sumber dan bagaimana ia dapat membantu anda.


Sembang Dalam Talian Olymp Trade

Ciri sembang dalam talian Olymp Trade membolehkan anda bercakap dengan salah seorang kakitangan sokongan teknikal kami dalam masa nyata dan mendapatkan jawapan kepada soalan anda. Individu ini berkelayakan tinggi, tersedia 24 jam sehari, dan bercakap lebih daripada 20 bahasa yang berbeza.

Mereka dapat menolong anda dalam menavigasi dan menggunakan fungsi yang berbeza dalam platform, menyelesaikan masalah teknikal yang mungkin anda alami dengan laman web ini, dan memadankan anda dengan sumber yang betul yang anda perlukan untuk menjawab soalan anda jika di luar keahlian mereka.

Walaupun kakitangan sokongan teknikal kami cemerlang dan hebat, mereka bukan penganalisis kewangan sehingga mereka tidak dapat memberitahu perdagangan mana yang akan dibuka dan kapan.

Sekiranya anda berada di bilik perdagangan, klik "Bantuan" di sebelah kiri dan klik "Sokongan"
Cara Menghubungi Olymp Trade Support
Klik "Buka Sembang" dan anda boleh mula berbual
Cara Menghubungi Olymp Trade Support
Jika anda berada di laman utama, anda boleh mula berbual apabila mengklik butang
Cara Menghubungi Olymp Trade Support
"Obrolan" Masukkan nama dan e-mel anda, klik butang "Mulakan sembang"
Cara Menghubungi Olymp Trade Support
Sekarang anda boleh berbual dengan staf sokongan teknikal kami
Cara Menghubungi Olymp Trade Support


Borang E-mel dan Perhubungan Olymp Trade

Sekiranya anda lebih suka berkomunikasi melalui e-mel, anda boleh menghantar e-mel terus ke [email protected] dan anda akan mendapat sambutan dalam 1 hari bekerja atau kurang.

Sekiranya anda ingin meminta wakil menghubungi anda melalui telefon, anda hanya boleh mengisi borang hubungan dan ahli kakitangan sokongan yang berkelayakan akan menghubungi anda secara langsung. Pastikan anda memasukkan beberapa maklumat mengenai jenis bantuan yang anda perlukan dalam bidang "teks pesanan" borang.

Menggunakan Borang Kenalan klik di sini: https://olymptrade.com/en-us/support

Cara Menghubungi Olymp Trade Support
Dalam borang dalam talian anda perlu mengisi:

 • Nama pertama
 • Nama keluarga
 • E-mel
 • Nombor telefon
 • Mesej teks

Telefon Perdagangan Olymp

Kami senang mendengar dari pelanggan kami dan jika anda mempunyai sesuatu yang mendesak yang anda ingin selesaikan, kami mempunyai kakitangan yang menunggu untuk menerima panggilan anda di beberapa lokasi yang berlainan di seluruh dunia. Hubungi kami melalui telefon di India, Afrika Selatan, Nigeria dan negara-negara lain.
 • 1800400478 Nombor bebas tol untuk pelanggan dari Vietnam
 • 27 (21) 1003880 Cape Town, Afrika Selatan
 • 234 (1) 2279021 Lagos, Nigeria
 • 912271279506 India, New Delhi
 • +35725030996 Nicosia, Cyprus
 • 842844581413
Atau Sekiranya anda mahukan panggilan dari kami, sila hantarkan permintaan melalui e-mel atau berbual. Kami akan menghubungi anda semasa waktu bekerja. Hari kerja 07:00 - 22:00 Hujung minggu 9:00 - 21:00.

Laman Pendidikan dan Analisis Kami, Blog

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan atau berminat untuk memanfaatkan platform Olymp Trade sepenuhnya dan ingin belajar bagaimana menggunakan beberapa strategi, petunjuk, dan alat lain yang hebat, pastikan anda mengunjungi sumber ini.

Mengajar perdagangan adalah penting dan Olymp Trade telah melabur dengan banyak untuk menyediakan alat analisis terbaik kepada pelanggan kami dan latihan yang tepat mengenai cara menggunakannya. Anda mahu menjadi peniaga yang lebih baik dan kami mahu anda menjadi peniaga yang lebih baik.

Klik di sini: https://plus.olymptrade.com/en/help/section/education
Cara Menghubungi Olymp Trade Support
Anda akan menemui hampir semua yang anda perlukan untuk berjaya berjual beli di Olymp Trade di kawasan yang berpusatkan pelanggan ini. Dengarkan trend dan berita terkini di blog popular kami, berinteraksi dalam webinar langsung, atau menonton versi yang dirakam.

OlympTrade di media Sosial

Cara Menghubungi Olymp Trade Support Anda boleh mengemukakan soalan biasa di rangkaian Sosial, untuk masalah serius sila tulis di E-mel [email protected]


Soalan Lazim Trade Olymp (Soalan Lazim)

Olymp Trade telah menjadi broker yang dipercayai selama lebih dari 5 tahun dengan berjuta-juta pedagang dari seluruh dunia. Kemungkinannya adalah bahawa jika anda mempunyai soalan, orang lain mempunyai soalan itu pada masa lalu dan Soalan Lazim Olymp Trade cukup luas.

Soalan Lazim: https://plus.olymptrade.com/en/help
Cara Menghubungi Olymp Trade Support
Sekiranya anda mempunyai soalan, ini adalah tempat terbaik untuk memulakan.


Perlukan Bantuan atau Wawasan Strategi Perdagangan? Gunakan Perunding Peribadi Anda

Mungkin anda sudah mengetahui ini, tetapi semua pelanggan Olymp Trade dengan status Advanced atau Expert mempunyai akses kepada perunding perdagangan peribadi. Perunding ini adalah penganalisis profesional dan bekerjasama dengan pelanggan Olymp Trade dalam mengembangkan strategi dan metodologi perdagangan yang memenuhi keperluan individu setiap pelabur.

Sekiranya anda tidak mempunyai status Advanced atau Expert sekarang, jangan risau. Anda boleh mencapai status ini dengan melatih program Olymp Trade Path of the Trader atau dengan meningkatkan baki akaun anda.

Terlepas dari bagaimana anda memperoleh status yang meningkat, perunding peribadi dan instruktur perdagangan dari Olymp Trade dapat memberikan impak besar terhadap prestasi perdagangan anda.


Menyelesaikan Masalah Pelanggan adalah Penting

Penting bagi kami bahawa anda mendapat maklumat dan membantu anda memerlukan dengan cepat dan mudah. Inilah sebabnya mengapa kami berusaha sedaya upaya untuk memberikan perkhidmatan sokongan terbaik kepada pelanggan kami.

Kami sedia membantu jadi beritahu kami apa yang boleh kami lakukan untuk anda dan bagaimana keadaan kami.
Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!