Kelebihan Akaun Emas dan VIP di Binomo

Kelebihan Akaun Emas dan VIP di Binomo


Pulangan Tunai

Pulangan Tunai - pampasan untuk perdagangan yang tidak menguntungkan selama satu minggu perdagangan. Ia dikreditkan secara automatik pada hari Isnin untuk minggu sebelumnya (Isnin hingga Ahad). Dari kerugian, anda akan dikenakan% cashback bergantung pada status. Sekiranya anda mempunyai status Emas, pampasan akan menjadi 5%, jika VIP - 10% mengembalikan wang sebenar.

Semasa mengira Pulangan Tunai, perkara berikut diambil kira: jumlah deposit untuk minggu tolak jumlah pengeluaran untuk minggu ini dan tolak jumlah baki pada hari Ahad. Harap maklum bahawa pengiraan cashback tidak mengambil kira potensi keuntungan peniaga, tetapi hanya kerugian berkaitan dengan wang yang dimasukkan. Anda sentiasa dapat melihat sejarah pembayaran untuk minggu perdagangan pada tab "Juruwang" - "Sejarah Transaksi" ("Baki" - tab "Sejarah Transaksi" untuk pengguna aplikasi mudah alih).

Oleh itu, jumlah kerugian pedagang dikira jika perdagangan tidak berjaya.

Contohnya, pada hari Isnin, anda mengisi semula akaunnya dengan $ 10,000, pada hari Rabu menarik $ 5,000 dan pada hari Ahad ada baki $ 1,000 pada baki wangnya.

10.000-5.000-1.000 = $ 4.000, ini adalah kerugian, yang diganti dengan pulangannya.

Untuk VIP - 10% daripada $ 4000 (dalam contoh kami), untuk Emas - 5%.

Insurans

Insurans pelaburan adalah pilihan percuma untuk peniaga-peniaga Istimewa di Binomo. Sekiranya perdagangan tidak berjaya untuk anda, dan baki akaun sebenar mencapai sifar, sebahagian daripada pelaburan yang hilang akan diberi ganti rugi, sekiranya insurans itu digunakan.

Jumlah pampasan bergantung kepada jumlah pelaburan.

Bila jumlah pelaburan:
  • dari 200 $ hingga 499 $ - 20% daripada jumlah Deposit yang dikompensasikan dengan dana bonus (leverage 40)
  • dari 500 $ hingga 999 $ - 40% daripada jumlah Deposit yang dikompensasikan dengan dana bonus (leverage 40)
  • dari 1000 $ hingga 1999 $ - 10% dalam Wang Sebenar atau 50% dari jumlah Deposit yang dikompensasikan dengan dana bonus (leverage 40)
  • dari 2000 $ ke atas - 15% dalam Wang Sebenar atau 50% dari jumlah Deposit yang dikompensasikan dengan dana bonus (leverage 40)

Apabila berlakunya kejadian yang diinsuranskan, anda akan mendapat 10% dari jumlah pelaburan yang diinsuranskan dengan transaksi tanpa risiko dan dana bonus atau pampasan wang sebenar. Anda boleh memilih pilihan yang paling sesuai untuk anda.

Sekiranya anda ingin mengaktifkan tawaran, anda harus terlebih dahulu memberitahu kami mengenai niat untuk menginsuranskan pelaburan anda melalui [email protected] atau sembang dalam talian.

Di samping itu, anda harus memperhatikan perkara berikut:
  • opsyen hanya tersedia sebelum transaksi pertama pelaburan ini;
  • apabila dana dikeluarkan, insurans dinyahaktifkan, kerana sistem memahami bahawa tujuan yang dicapai oleh peniaga dalam perdagangan itu tercapai, dan fungsinya tidak relevan;
  • anda perlu memilih: gunakan bonus dalam perdagangan atau aktifkan pilihan insurans.
Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!