Kejohanan Dagangan IQ Option - Bagaimanakah saya boleh Mengumpul Hadiah dalam Kejohanan?

Kejohanan Dagangan IQ Option - Bagaimanakah saya boleh Mengumpul Hadiah dalam Kejohanan?


Apakah kejohanan dalam IQ Option?

Kejohanan ini adalah pertandingan antara peniaga di mana semua orang boleh mengambil bahagian. Setiap peserta mendapat akaun kejohanan dengan jumlah wang yang sama. Anda hanya boleh berdagang pilihan binari dalam kejohanan. Selain itu, tiada sebarang peraturan: anda boleh berdagang dalam mana-mana aset dan melabur sebarang dana yang ada.

Pemenang ialah peniaga yang menamatkan dengan wang terbanyak pada akaun kejohanan. Kumpulan hadiah biasanya dibahagikan kepada peniaga terbaik dari 9 hingga 30 orang.


Bagaimanakah ia berfungsi?

Setiap pedagang disediakan dengan akaun kejohanan khas $10,000, syarat awal adalah sama. Papan pendahulu menunjukkan jumlah wang yang dimiliki oleh setiap peserta dalam akaun kejohanan dalam susunan menurun.

Hadiah kejohanan dikreditkan ke akaun sebenar anda dalam bentuk dana sebenar. 80% daripada yuran penyertaan anda dipindahkan ke kumpulan hadiah. Anda dibenarkan mengisi semula akaun kejohanan anda sepanjang keseluruhan kejohanan.


Adakah mungkin untuk Membeli Semula?

Dalam sesetengah kejohanan, anda boleh memuatkan semula baki akaun anda dengan mendepositkan jumlah asal dalam wang sebenar. Contohnya, jika kejohanan membenarkan belian semula dan baki permulaan anda ialah $100, anda boleh mengklik "Beli Semula" di sebelah baki dan anda akan mempunyai $200 pada akaun anda.

Bilangan belian semula semasa kejohanan adalah tidak terhad, tetapi hanya jika baki semasa dan keuntungan daripada posisi terbuka kurang daripada baki permulaan. Pada permulaan kejohanan, anda boleh memuat semula sekali. Jumlah belian semula dijumlahkan dan ditambah kepada kumpulan hadiah kejohanan.


Bagaimanakah saya boleh menyemak kedudukan kejohanan saya?

Sebelum kejohanan bermula, pedagang teratas dipilih secara rawak. Sebaik sahaja kejohanan bermula dan peserta mula berdagang, orang dalam senarai akan dipesan mengikut baki pada akaun kejohanan mereka.


Bagaimanakah saya boleh mengumpul hadiah dalam kejohanan?

Jika anda dianugerahkan salah satu hadiah dalam kejohanan, kemenangan anda secara automatik dikreditkan ke akaun sebenar anda.


Apakah aset yang boleh saya berdagang semasa kejohanan?

Aset Pilihan Perduaan:
  • 54 Pilihan
  • 41 pasangan Forex
  • 179 Saham
  • 26 Matawang Kripto
  • 4 Komoditi
  • 23 ETF
Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!