Dengan platform yang kaya dengan ciri mereka, Binomo membuktikan bahawa mereka telah meluangkan masa untuk menilai dan mengintegrasikan elemen yang paling penting kepada peniaga Binomo.

 • Peraturan: IFC (Suruhanjaya Kewangan Antarabangsa)
 • Deposit Minimum: $ 10
 • Perdagangan Minimum: $ 1
 • Bayaran: Maksimum 90%
 • Perdagangan Mudah Alih: Ya
 • Perdagangan hujung minggu: Ya
 • Aset: CFD, Komoditi, Indeks dan Pasangan Mata Wang
 • Akaun Demo: Ya
 • Pedagang AS dan UK: Tidak Diterima

Broker ini mempunyai pelanggan dari 133 negara yang berbeza dan merupakan salah satu broker yang paling popular untuk pedagang dari India, Brazil, Indonesia, Vietnam dan Turki.

Binomo ditubuhkan pada tahun 2014 dan dimiliki oleh sebuah syarikat bernama Dolphin Corp, yang terletak di St. Vincent dan Grenadines. Dengan lebih dari 887,470 peniaga aktif harian dan lebih dari 30,000,000 perdagangan berjaya setiap minggu, Binomo adalah salah satu broker terbesar.

Tetapi adakah Binomo sesuai untuk anda? Bolehkah mereka dipercayai? Dalam ulasan Binomo ini, Saya akan memberitahu anda semua yang perlu anda ketahui mengenai platform perdagangan ini.


Platform Dagangan

Kajian Binomo

Binomo menggunakan platform perdagangan proprietari untuk semua pedagang. Platform ini menggunakan protokol SSL untuk memastikan bahawa semua data dienkripsi dan selamat, sehingga dana anda akan sentiasa selamat dalam keadaan perdagangan apa pun. Keselamatan data pelanggan sangat penting, kerana ia menentukan seberapa baik Binomo dapat melindungi maklumat kewangan.

Tanpa maklumat kewangan sensitif tertentu seperti nombor kad kredit, maklumat bank, dan data peribadi lain, anda tidak boleh menyimpan atau mengeluarkan dana, yang menjadikan keselamatan platform diperlukan. Mempunyai lapisan perlindungan pertama dari Binomo ini memberi manfaat kepada anda sebagai peniaga dan menjaga reputasi Binomos.

Di luar asas, platform Binomo terdiri daripada beberapa komponen berguna untuk meningkatkan pengalaman perdagangan dalam talian anda. Carta, kunci panas, dan kadar penyegaran pantas semuanya berpotensi untuk meningkatkan pembayaran anda. Binomo menawarkan semua ini dan kemudian beberapa.

Platform mereka mempunyai lebih daripada 20 alat grafik yang berbeza untuk membantu anda menganalisis carta dan sejarah perdagangan anda. Hotkeys membolehkan akses cepat dan perdagangan dalam talian cepat, dan unik untuk Binomo. Anda tidak akan menjumpainya dengan peniaga lain. Selain itu, Binomo menyediakan penyatuan kalendar ekonomi dan tab bebas untuk digunakan dengan pelbagai carta ini.

Platform mereka yang diperkemas dan efisien juga merangkumi banyak ciri yang boleh diskalakan, bersama dengan Binomo untuk memulakan perdagangan dengan hanya satu klik — tidak perlu pengesahan. Itu, digabungkan dengan kadar penyegaran cepat, membolehkan peniaga yang cerdas untuk merebut peluang pada saat mereka muncul.

Dengan platform yang kaya dengan ciri mereka, Binomo membuktikan bahawa mereka telah meluangkan masa untuk menilai dan mengintegrasikan elemen yang paling penting kepada peniaga binomo.

Jenis Perdagangan

Binomo menawarkan jenis perdagangan Tinggi / Rendah standard, juga dikenali sebagai panggilan / put dan Turbo Trades. Tinggi / Rendah adalah derivatif panggilan / put standard anda dan biasanya tersedia dari semua broker perdagangan.

Tinggi / Rendah melibatkan meramalkan sama ada harga pasaran akhir aset akan naik di atas atau tenggelam di bawah harga pada permulaan had masa yang ditentukan. Perdagangan turbo serupa, kecuali dengan had masa yang lebih pendek.

Walaupun mereka tidak mempunyai banyak pilihan jenis perdagangan di platform mereka, Binomo memang menyediakan ketersediaan perdagangan tanpa henti. Pasar tidak pernah ditutup, yang bermaksud anda boleh berdagang sesuka hati — termasuk pada hujung minggu — membezakannya daripada broker dalam talian yang lain.


Peraturan

Kajian Binomo

Binomo dikawal selia oleh Suruhanjaya Kewangan Antarabangsa (IFC) dan telah menjadi ahli Kategori A sejak tahun 2018. IFC adalah organisasi bebas yang membantu mengatur pasaran kewangan, dan hakikat bahawa Binomo dikawal selia dan ahli Kategori A bercakap dengan reputasi mereka sebagai broker.

Satu faedah bagi peniaga adalah bahawa IFC mempunyai dana pampasan untuk semua anggotanya. Ini bermaksud bahawa sekiranya sesuatu berlaku kepada Binomo untuk menjejaskan dana, peniaga akan dilindungi sehingga 20,000 €. Perlindungan ini memberi jaminan keselamatan kepada pedagang dan memberitahu mereka bahawa Binomo menghargai sumber anda.

Selain menjadi anggota Kategori A di IFC, Binomo diperakui oleh FMMC. Mereka juga diaudit secara berkala oleh cabang VerifyMyTrade IFC. Audit terakhir mereka diselesaikan pada 13 Februari 2020, dan hasilnya memenuhi standard kualiti pelaksanaan. Pengauditan berkala ini dan perakuan bebasnya merujuk kepada integriti Binomos sebagai broker.

Selain itu, Binomo sedang dalam proses memperoleh lesen melalui CySEC. Bagi pelanggan antarabangsa, peraturan sangat penting dalam menentukan broker mana yang harus dipilih, dan perakuan, audit, dan peraturan ini adalah tanda-tanda bahawa Binomo adalah broker yang mempunyai reputasi baik dan keadaan perdagangan yang baik.


Jenis Akaun Binomo

Semasa membandingkan broker dalam talian, salah satu langkah pertama anda adalah memeriksa pelbagai jenis akaun yang mereka tawarkan. Berapakah pelaburan minimum yang diperlukan? Apakah faedah dari pelbagai pintu masuk?

Dengan Binomo, anda boleh memulakan atau menaik taraf ke salah satu daripada tiga jenis akaun. Setiap tahap menawarkan pelbagai faedah, dan ketika pelaburan anda meningkat, begitu juga potensi hasil dan bonus. Binomo mempunyai tiga tahap akaun: Standard, Gold, dan VIP. Mari kita perhatikan setiap akaun, apa yang mereka perlukan, dan apa yang anda dapat semasa mendaftar untuk masing-masing.


Piawai

Sekiranya anda baru memulakan perdagangan, akaun standard mungkin merupakan pilihan terbaik anda. Ia hanya memerlukan $ 10 untuk memulakan perdagangan pada tahap ini, dan anda mendapat akses kepada 39 aset di platform ini. Memiliki sebilangan kecil aset yang ada boleh menjadi kurang memberangsangkan jika anda seorang pemula. Ini membolehkan anda fokus untuk memahami apa yang anda kerjakan dan bukannya jumlah pilihan yang ada. Selain itu, kos kemasukan yang rendah bermaksud bahawa anda tidak perlu risau untuk mempertaruhkan dana anda.Ciri-ciri lain termasuk:

 • 3 hari untuk mengeluarkan pembayaran: Dana anda akan tersedia dalam kaedah pembayaran pilihan anda dalam masa tiga hari. Ini mungkin kelihatan agak lama, tetapi anda akan menemui masa menunggu yang lebih lama dengan sebilangan broker.
 • Pertandingan standard: Akses ke pertandingan standard membolehkan anda mengambil bahagian dalam pertandingan yang mungkin memberi anda dana bonus
 • Hasil maksimum 84%
 • Bonus maksimum 80%


Emas

Bagi mereka yang mempunyai keupayaan untuk pelaburan yang lebih besar, Emas adalah pintu masuk seterusnya. Akaun Emas memerlukan deposit $ 500 — lompatan dari Standard $ 10. Akaun Emas membolehkan anda mengakses lebih banyak aset daripada tahap Standard, jadi anda mendapat 42 dan bukannya 39, dan anda akan mendapat akses lebih awal ke dana anda. Daripada mengambil masa tiga hari untuk mengeluarkan pembayaran dari akaun anda, anda akan dapat mengaksesnya dalam 24 jam.

Anda akan melihat beberapa faedah lain dengan jenis akaun ini yang tidak anda dapati dengan akaun Standard, termasuk:

 • Kejohanan emas: Kejohanan ini mempunyai pendapatan berpotensi lebih tinggi daripada kejohanan Standard.
 • Bonus maksimum 90%


VIP

Tahap akaun tertinggi yang anda dapat ialah VIP. Akaun ini mempunyai semua ciri yang harus ditawarkan oleh status VIP. Anda mendapat akses cepat ke dana anda, lebih banyak aset untuk didagangkan, hasil yang lebih tinggi, dan lebih banyak bonus. Akaun VIP memerlukan deposit $ 1000. Dana ini memberi anda akses ke 55+ aset dan hanya masa menunggu empat jam ketika anda mengeluarkan dana dari akaun anda. Untuk membantu anda menguruskan pelaburan anda, anda juga menerima pengurus VIP. Pengurus VIP anda memberikan sokongan dan bantuan, serta mungkin menawarkan bonus.
Kajian Binomo

Ciri-ciri lain termasuk:

 • Kejohanan VIP
 • Keuntungan sehingga 90%
 • Deposit sehingga 200%
 • Insurans pelaburan
 • Tawaran individu
 • Pengurus Peribadi

Bagi pedagang yang berpengalaman, jenis akaun ini memberikan keuntungan yang besar, terutama untuk memaksimumkan ROI anda.


Demo Binomo

Apabila anda mempertimbangkan broker dalam talian, adalah idea yang baik untuk meneroka akaun demo syarikat sebelum berdagang dalam akaun sebenar. Menggunakan akaun demo akan membolehkan anda menilai platform dan melihat apakah ia menawarkan semua alat dan ciri yang anda mahukan dalam broker perdagangan dalam talian.

Akaun demo adalah peluang untuk menguji pemacu sebelum membeli. Anda dapat mengetahui proses platform untuk membuat perdagangan dan susun atur antara muka pengguna. Broker yang baik akan menawarkan peluang demo percuma kepada pengguna, dan Binomo melakukannya.

Binomo menawarkan peluang kepada pedagang untuk mempraktikkan strategi dan membiasakan diri dengan platform dengan akaun demo mereka. Untuk membuat akaun demo, yang perlu anda lakukan ialah mendaftar dengan e-mel anda, dan anda akan menerima dana maya $ 1000.

Dana tanpa risiko ini akan membolehkan anda melihat apakah Binomo memenuhi keperluan anda sebagai peniaga. Sekiranya tidak, lebih mudah untuk memilih keluar daripada menutup akaun yang telah anda laburkan.


Aset

Setakat aset, Binomo mempunyai pilihan yang setanding dengan yang lain. Pada tahap perdagangan tertinggi, anda mempunyai akses kepada 49 aset berbeza yang merangkumi pelbagai jenis aset. Mempunyai pelbagai pilihan aset membolehkan anda menentukan apa yang anda paling selesa untuk berdagang.Binomo menawarkan pelbagai jenis aset yang merangkumi:

 • Komoditi
 • CFD
 • Pasangan mata wang
 • Indeks
 • Pasangan komoditi


Aplikasi Perdagangan Binomo

Kajian Binomo

Satu ciri yang perlu dipertimbangkan adalah sama ada syarikat itu mempunyai aplikasi mudah alih atau tidak. Aplikasi mudah alih membolehkan anda berdagang dari mana-mana tempat, pada bila-bila masa, yang dapat membantu anda memperoleh lebih banyak pembayaran.

Binomo memang mempunyai platform perdagangan mudah alih. Anda boleh menemui aplikasi iOS di Apple Store atau Google Play Store untuk Android.

Satu ciri yang tersedia di aplikasi yang tidak dapat anda dapatkan dengan platform web adalah cara untuk menerima pemberitahuan. Pemberitahuan dapat membantu memaksimumkan keuntungan anda dengan memberi tahu anda tentang trend pasaran dan memberitahu anda ketika anda memenuhi syarat perdagangan tertentu.

Spread, Komisen, dan Leverage

Sebilangan besar platform perdagangan tidak mengenakan yuran atau komisen. Sebaliknya, mereka memperoleh wang tambahan apabila peniaga membuat ramalan yang salah, sehingga kehilangan perdagangan. Mengikut standard industri, Binomo tidak mengenakan bayaran untuk perkhidmatan mereka. Kenyataan bahawa Binomo memperoleh dana dari pedagang yang tidak berjaya mendapatkan dana mereka bermaksud bahawa bagi peniaga yang melabur dengan jumlah yang besar, itu boleh menjadi pelaburan yang lumayan.

Perlakuan binomos terhadap pelanggan VIP mereka menunjukkan pendapatan mereka. Hasil maksimum 90% dan bonus maksimum 100% sama dengan pembayaran yang lebih tinggi. Di sisi lain, kemampuan untuk melabur dan belajar pada titik masuk yang lebih rendah bermaksud bahawa peniaga Standard mereka tidak berjaya pelaburan mereka untuk spread atau komisen. Seperti kebanyakan platform lain, Binomo tidak menggunakan leverage. Sekiranya leverage penting bagi anda, platform atau broker lain mungkin lebih sesuai.


Bonus dan Promosi Binomo

Banyak broker menawarkan bonus dan promosi untuk deposit pertama anda. Namun, buat masa ini, Binomo tidak mempunyai promosi atau bonus yang diiklankan.

Mereka mempunyai kejohanan biasa, masing-masing unik dengan tahap akaun yang berbeza. Kos kemasukan antara percuma hingga $ 30, bergantung pada tahap dan jenis kejohanan. Dana hadiah untuk kejohanan bermula pada $ 300 dan mencapai $ 40,000. Selain itu, seperti yang kami sebutkan di bahagian akaun, ada bonus yang tersedia di peringkat akaun Emas dan VIP.


Deposit dan Pengeluaran

Kajian Binomo

Dengan Binomo, deposit minimum yang diperlukan bergantung pada jenis akaun yang ingin anda buka. Anda boleh memulakan perdagangan dengan wang sebenar dengan harga hanya $ 10 dengan akaun Standard, tetapi untuk akaun VIP, anda ingin menjatuhkan sekurang-kurangnya $ 1000 dengan segera.

Apabila anda mengeluarkan dana, anda mungkin akan dikenakan bayaran 10%, tetapi hanya jika anda tidak melakukan minimum perdagangan. Laman web menggunakan SSL untuk memastikan data anda disulitkan dan selamat, dan dana sehingga $ 20,000 dilindungi daripada penipuan. Untuk deposit dan pengeluaran, anda mempunyai beberapa cara yang berbeza:

 • Kad Kredit (Visa dan MasterCard)
 • Neteller
 • Jeton
 • Bank India


Adakah Binomo Satu Penipuan?

Tidak, Binomo bukanlah penipuan. Binomo adalah platform perdagangan dalam talian yang sah yang digunakan oleh ribuan pedagang setiap hari dari 133 negara yang berlainan di seluruh dunia. Broker ini adalah anggota kategori "A" dari IFC (Suruhanjaya Kewangan Antarabangsa), yang merangkumi perlindungan sehingga $ 20,000 untuk pertikaian kes. Dengan menyertai IFC, Binomo menegaskan komitmennya untuk mengekalkan standard tingkah laku dan amalan perniagaan yang tertinggi.

Adakah Binomo Sah di India?

Ya, perdagangan di India adalah sah dengan Bonomo. Walau bagaimanapun, broker ini tidak dikawal selia oleh Lembaga Sekuriti dan Bursa India. Binomo adalah broker luar pesisir dan berpusat di St. Vincent dan Grenadines. Mereka menerima pedagang dari lebih 113 negara yang berbeza, termasuk India.


Sokongan pengguna

Binomo mempunyai beberapa pilihan untuk menjangkau mereka.

 • Sembang: Di laman web dan aplikasi mereka, terdapat tetingkap sembang yang muncul dan memberi anda pilihan sembang langsung. Fungsi sembang langsung kuat dan menyokong pelbagai bahasa.
 • Alamat E-mel: Mungkin keprihatinan anda tidak memerlukan perhatian segera. Dalam keadaan itu, anda boleh menghantar e-mel ke [email protected], dan mereka akan membalas secepat mungkin.

  Dolphin Corp
  First Floor, First St. Vincent Bank Ltd
  James Street
  Kingstown
  St. Vincent dan Grenadines


Kelebihan

Dengan broker seperti Binomo, anda ingin mengetahui apa yang anda dapat dengan pelaburan anda. Lihat kelebihan platform dan dasar mereka untuk mengetahui apakah ia sesuai untuk anda:

 • Sokongan pelanggan yang responsif
 • Perdagangan tanpa henti
 • Akaun demo yang kuat
 • Deposit minimum $ 10
 • Minimum perdagangan $ 1
 • Ketersediaan perdagangan hujung minggu
 • Potensi keuntungan maksimum 90%
 • Kejohanan dengan dana hadiah


Keburukan

Walaupun terdapat banyak faedah untuk Binomo, itu bukan pilihan terbaik untuk semua orang. Sekiranya anda mencari mana-mana ciri ini, sayangnya anda akan kecewa:

 • Jumlah aset terhad untuk dipilih
 • Jenis perdagangan terhad
 • Tidak disokong di Amerika Syarikat atau Eropah
 • Walaupun menjadi anggota Kategori A dari IFC, ia hanya diperakui di bawah FMRRC
 • Tiada perdagangan sosial
 • Tiada isyarat


Pemikiran Akhir mengenai Binomo

Binomo menawarkan pelbagai ciri dan alat yang menjadikannya platform yang mudah digunakan dan mesra pengguna bagi banyak pedagang dan pelabur yang berminat memasuki pasaran perdagangan. Binomo mempunyai sesuatu untuk peniaga dari setiap tahap kemahiran.

Aplikasi mudah alih fungsinya sangat lancar, dan kos kemasukannya yang rendah dengan deposit minimum $ 10 bermaksud bahawa bahkan peniaga baru yang belum bersedia untuk menyelami dunia perdagangan dalam talian dapat mencubanya tanpa sedikit pun tanpa risiko.

Pada masa yang sama, carta dan alat strategiknya masih dapat memuaskan pedagang yang lebih berdisiplin. Secara keseluruhan, ia adalah pilihan yang kukuh dan boleh dipercayai untuk broker perdagangan anda yang seterusnya.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!