Binary.com cukup mudah digunakan untuk pemula dengan pengalaman perdagangan yang minimum, sementara juga menawarkan ciri yang cukup untuk memuaskan bahkan pilihan peniaga paling maju.

 • Peraturan: MFSA, VFSC, Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan BVI, dan Labuan FSA
 • Deposit Minimum: $ 5
 • Perdagangan Minimum: $ 1
 • Perdagangan Mudah Alih: Ya
 • Bayaran: Sehingga 91%
 • Aset: Komoditi, Pasangan Mata Wang, Indeks, dan Indeks Sintetik
 • Platform Dagangan: Custom
 • Akaun Demo: Ya
 • Pengeluaran: Pemprosesan 24 Jam
 • Pedagang AS: Tidak Diterima

Binary.com adalah platform perdagangan dalam talian yang membolehkan anda berdagang pilihan binari 24/7, walaupun pada hujung minggu. Binary.com ditubuhkan pada tahun 1999 dengan nama jenama BetOnMarkets.com sebelum menjenamakan semula ke Binary.com hampir 10 tahun kemudian.

Binary.com dimiliki oleh syarikat bernama Binary Group LTD. Binary.com mempunyai pejabat tempatan di Malaysia, Malta, Paraguay, dan UAE. Dengan lebih dari 1,000,000 pengguna berdaftar dan lebih dari 20 transaksi sesaat, Binary.com adalah salah satu nama tertua dan paling dihormati dalam industri pilihan binari.

Tetapi adakah Binary.com sesuai untuk anda? Bolehkah broker ini dipercayai? Dalam ulasan Binary.com ini, saya akan memberitahu anda semua yang perlu anda ketahui.

Platform Dagangan Binary.com

Untuk memenuhi keperluan kedua-dua pemula dan pedagang maju, Binary.com mempunyai beberapa platform perdagangan berbeza yang boleh anda pilih.

Platform Permulaan

Ulasan Binary.com

Untuk pemula, anda mempunyai pilihan untuk menggunakan platform Deriv atau SmartTrader mereka . Kedua-dua platform ini dibina khas dan direka khusus untuk perdagangan pilihan binari dalam antara muka yang mudah dan senang digunakan. Dengan Deriv dan SmartTrader, anda mempunyai beberapa jenis perdagangan yang boleh dipilih termasuk:

 • Tinggi rendah
 • Bangkit / Kejatuhan
 • Sentuh / Tanpa Sentuhan

Ciri bagus yang dimiliki oleh Binary.com adalah kemampuan untuk menetapkan masa luput anda sendiri, bermula dari 1 hari hingga 1 tahun.

Platform Lanjutan

Ulasan Binary.com

Untuk pedagang maju, anda boleh memilih antara MetaTrader 5 dan Binary WebTrader.

MetaTrader 5 adalah platform perdagangan pelbagai aset yang diiktiraf sebagai standard global. Dengan MetaTrader 5, anda boleh berdagang FX, CFD, dan Opsyen Binari dengan 1 platform yang hebat.

Binary WebTrader adalah antara muka perdagangan pilihan binari maju yang membolehkan anda memantau pergerakan aset dan pasaran kegemaran anda secara serentak. Dengan antara muka skrin penuhnya, anda boleh mengatur semua carta penting anda, indeks aset, data sejarah, dan pergerakan pasaran yang anda fikirkan sesuai. Platform ini juga terdapat dalam 13 bahasa yang berbeza.

Binary.com juga mempunyai alat perdagangan automatik yang membolehkan anda mengautomasikan strategi perdagangan anda menggunakan alat pembuatan bot drad-and-drop yang sederhana.

Bayaran

Binary.com mempunyai beberapa pembayaran terbaik di antara broker pilihan binari. Keuntungan yang anda hasilkan dari perdagangan yang berjaya akan bergantung pada jenis perdagangan, jangka masa tamat, dan aset. Walau bagaimanapun, anda dapat memperoleh pulangan melebihi 100% pada perdagangan naik / turun dan setinggi 1,000% pada perdagangan tinggi / rendah dan sentuhan / tanpa sentuhan.

Instrumen Kewangan

Pilihan Perduaan - Pilihan binari adalah jenis kontrak termudah yang boleh anda jual di Binary.com Jenis perdagangan opsyen ini menawarkan pembayaran tetap berdasarkan cadangan ya atau tidak sederhana.

Pandangan Balik - Pandangan balik adalah sejenis kontrak perdagangan yang mempunyai pembayaran yang bergantung pada optimum rendah atau tinggi yang dicapai oleh pasaran. Jenis pilihan ini membolehkan anda "melihat ke belakang" dari masa ke masa untuk menentukan pembayaran.

CFD - CFD (Kontrak Untuk Perbezaan) adalah sejenis derivatif kewangan yang membolehkan anda memperdagangkan pergerakan aset yang mendasari tanpa benar-benar memiliki aset itu sendiri. CFD adalah instrumen kewangan yang kompleks dan mempunyai risiko yang tinggi kerana leverage.

Forex - Trading FX membolehkan anda membeli, menjual, dan menukar pasangan mata wang di pasaran global.

Jenis Akaun

Akaun Demo

Binary.com menawarkan akaun demo percuma di mana anda boleh berlatih berdagang dengan wang maya. Ini membolehkan anda mempertajam kemahiran perdagangan anda dan menguji strategi baru tanpa mempertaruhkan wang sebenar. Akaun demo dibiayai dengan dana maya $ 10,000 untuk anda praktikkan.

Akaun Sebenar

Anda boleh membuka akaun dagangan langsung dengan Binary.com dengan pelaburan awal serendah $ 5, yang sedikit lebih rendah daripada kebanyakan broker pilihan binari. Akaun sebenar memberi anda akses ke platform pemula, platform lanjutan (termasuk MetaTrader 5), dan juga aplikasi mudah alih mereka untuk perdagangan dalam perjalanan.

Peraturan

Binary.com adalah broker berlesen dan terkawal dengan lebih dari 1,000,000 peniaga di seluruh dunia. Untuk mematuhi peraturan di seluruh dunia, broker ini memiliki banyak lesen dari badan pengawalseliaan yang berbeza.

Di Eropah, Binary.com beroperasi di bawah nama syarikat Binary Investments Ltd dan dikawal selia sebagai penyedia Perkhidmatan Pelaburan Kategori 3 oleh MFSA (Malta Financial Services Authority) dengan no lesen. IS / 70156.

Untuk pelanggan di luar EU, Amerika Syarikat, Kanada, dan Hong Kong, Binary.com beroperasi di bawah syarikat bernama Binary (SVG) LLC. Syarikat ini terletak di St. Vincent and the Grenadines dengan nombor syarikat 252999 SM 2019.

Bagi pelanggan yang ingin membuka akaun FX atau CFD Metatrader 5, Binary.com dikawal selia oleh VSC (Vanuatu Financial Services Commission), British Virgin Islands Financial Commission Commission, dan Labuan Financial Services Authority.

Perdagangan Mudah Alih

Binary.com menawarkan aplikasi perdagangan binari yang disebut Binary Tick Trade, yang membolehkan anda berdagang pilihan binari dalam perjalanan. Dengan aplikasi mudah alih, anda dapat melakukan perdagangan, memeriksa status akaun anda, dan menyimpan dana seperti yang anda dapat dengan platform web mereka. Aplikasi Binary Tick Trade tersedia untuk iOS dan Android. Anda boleh memuat turun aplikasi ini dari Apple Store atau dari Google Playstore.

Aset

Binary.com mempunyai 58 aset yang berbeza untuk diperdagangkan termasuk saham, komoditi, pasangan mata wang, dan indeks. Broker ini tidak menawarkan seberapa banyak aset untuk diperdagangkan seperti broker lain, tetapi masih mencukupi untuk kebanyakan peniaga.

 • Komoditi - Emas, Paladium, Platinum, Perak, dan Minyak
 • Pasangan Mata Wang - Semua pasangan utama termasuk EUR / USD, GBP / USD, EUR / CAD, AUD / JPY, USD / CHF, dan banyak lagi.
 • Indeks - Indeks Hong Kong, Indeks Euro 50, Indeks UK, Indeks AS, Indeks Wall Street dan banyak lagi.
 • Indeks Sintetik - Indeks Volatiliti 10, Indeks Volatiliti 75, Indeks Pasaran Beruang, Indeks Pasaran Bull dan banyak lagi.

Deposit dan Pengeluaran

Ulasan Binary.com

Binary.com menawarkan pelbagai kaedah pembayaran untuk menambahkan wang ke akaun anda.

Pindahan Kawat

Untuk pemindahan bank, jumlah deposit dan pengeluaran minimum ialah $ 500. Amaun deposit dan pengeluaran maksimum adalah $ 100,000. Mata wang yang diterima termasuk USD, GBP, EUR, dan AUD. Masa pemprosesan untuk pemindahan bank standard adalah 1 hari bekerja. Sekiranya anda menggunakan Pindahan Bank Internet, deposit boleh mengambil masa hanya 15 minit. Sekiranya anda menggunakan PayTrust, deposit segera.

Kad kredit

Untuk kad kredit dan debit, Binary.com menerima Visa, Mastercard, dan Maestro. Mata wang yang diterima untuk kad kredit termasuk USD, GBP, EUR, dan AUD. Jumlah minimum deposit dan pengeluaran adalah $ 10, sementara jumlah deposit dan pengeluaran maksimum adalah $ 10,000. Deposit diproses dengan serta-merta dan pengeluaran boleh memakan masa sehingga 1 hari bekerja. Perlu diingatkan bahawa pengeluaran Mastercard dan Maestro hanya tersedia untuk pelanggan UK.

E-Dompet

Binary.com menerima semua E-Wallet utama termasuk Fasapay, Perfect Money, Skrill, Neteller, WebMoney, QIWI, Paysafe Card, Jeton, iWallet, STICPAY, dan Airtm. Deposit dan pengeluaran minimum menggunakan E-Wallet adalah $ 5, tetapi jumlah maksimum akan berbeza-beza bergantung pada e-wallet yang anda gunakan. Dengan E-wallet, deposit anda segera dan masa proses pengeluaran adalah $ 1.

Cryptocurrency

Binary.com menerima beberapa cryptocurrency berbeza sebagai bentuk pembayaran termasuk ETH (Ethereum), LTC (Litecoin), UST (Tether), dan BTC (Bitcoin).

Mengapa Memilih Binary.com Sebagai Broker Anda?

Harga Tajam - Teknologi penentuan harga yang dipatenkan oleh Binary.com memberi anda kadar pulangan yang sama dengan peniaga di pasaran antara bank. Tiada yuran atau komisen tersembunyi.

Perdagangan Fleksibel - Dengan Binary.com anda mempunyai banyak fleksibiliti dengan perdagangan anda. Anda mempunyai pelbagai jenis perdagangan, kemampuan untuk memilih masa tamat anda sendiri, dan pilihan untuk memilih pembayaran anda sendiri dari $ 1 hingga $ 50,00.

Risiko terkawal - Sekiranya anda menggunakan Binary.com sebagai broker, anda akan memahami risiko dan ganjaran setiap perdagangan sebelum anda membeli kontrak. Anda mempunyai kemampuan untuk menjual pilihan anda sebelum tamat untuk mengekalkan keuntungan yang anda perolehi atau untuk mengurangkan kerugian anda.

Keselamatan dan Keselamatan - Binary.com telah menjadi broker yang dipercayai sejak mereka mula-mula melancarkan platform mereka pada tahun 2000. Mereka dilesenkan dan dikawal selia oleh pelbagai agensi termasuk Lembaga Perkhidmatan Kewangan Malta, Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan Vanuatu, Perkhidmatan Kewangan Kepulauan Virgin Britain, dan Labuan Financial Lembaga Perkhidmatan. Semua dana yang disimpan diasingkan ke dalam akaun bank yang berasingan untuk menjaga keselamatan wang anda.

Reputasi - Binary.com mempunyai perdagangan bernilai lebih dari 2 bilion dolar hingga kini. Mereka telah memenangi banyak anugerah sepanjang tahun termasuk:


Ulasan Binary.com

 • Platform Dagangan Terbaik di Asia - Majalah Jenama Global 2018
 • Syarikat Perduaan Terbaik di Asia Pasifik - Anugerah Kewangan Perbankan Global 2018
 • Broker Pilihan Perduaan Terbaik - Anugerah Kekayaan Peribadi 2017 Dalam Talian
 • Firma Fixed-Odds Terbaik - Kajian Perbankan dan Kewangan Global 2012
 • Anugerah Perak Broker Fixed-Odds Terbaik - Trade2Win 2010

Sokongan pengguna

Ulasan Binary.com

Untuk kemudahan anda, laman web Binary.com tersedia dalam 9 bahasa yang berbeza termasuk Bahasa Inggeris, Sepanyol, Perancis, Poland, Cina, dan Itali. Untuk sokongan pelanggan, anda boleh menggunakan borang hubungan mereka untuk meminta bantuan melalui e-mel atau anda boleh menghubungi nombor telefon bebas tol mereka (+44 800 011 9847). Malangnya, pasukan perkhidmatan pelanggan Binary.com tidak menawarkan sokongan sembang langsung, yang merupakan keburukan bagi sesetengah pihak.

Pemikiran Akhir

Pada pendapat saya yang jujur, Binary.com adalah salah satu broker pilihan binari teratas dalam industri. Platform mereka menawarkan pembayaran yang sangat baik, perdagangan mudah alih, pelbagai jenis perdagangan, dan pelbagai kaedah pembayaran untuk membiayai akaun anda. Binary.com cukup mudah digunakan untuk pemula dengan pengalaman perdagangan yang minimum, sementara juga menawarkan cukup ciri untuk memuaskan bahkan pilihan peniaga yang paling maju. Dan yang paling penting, Binary.com dilesenkan dan dikawal selia oleh pelbagai agensi pengawalseliaan.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!