Cara Menyertai Kejohanan Binomo

Cara Menyertai Kejohanan Binomo
Kelebihan Binomo ialah kejohanan di mana pedagang pit bersaing antara satu sama lain, menerima bahagian hadiah wang mereka, dan kejohanan sedemikian membantu menilai bakat perdagangan mereka.

Cara Kejohanan Beroperasi

Binomo akan memberitahu tentang kejohanan yang akan datang secara kerap di tapak mereka atau melalui antara muka dagangan anda. Anda hanya perlu mengklik pada ciri "Kejohanan" di sebelah kiri dalam antara muka. Tempoh kejohanan boleh berbeza dari 1 hari hingga 1 bulan. Yuran untuk menyertai acara ini juga berbeza dari $2 hingga $20 berdasarkan tempoh kejohanan dan kumpulan hadiah.
Cara Menyertai Kejohanan Binomo
Untuk menyertai, anda perlu membayar yuran penyertaan. Kumpulan hadiah kejohanan biasanya terdiri daripada peratusan daripada yuran ini, dan biasanya dari 60% hingga 80%.

Selepas pendaftaran, anda akan mempunyai akaun khas untuk kejohanan harga tetap. Tugas utama anda adalah untuk meningkatkan baki akaun anda dalam tempoh masa kejohanan.
Cara Menyertai Kejohanan Binomo
Pada permulaan kejohanan, Binomo membuat papan pendahulu tertentu. Matlamat utamanya adalah untuk menunjukkan jumlah dana yang diperoleh setiap peserta kejohanan. Ia akan menggalakkan ketelusan.
Cara Menyertai Kejohanan Binomo
Binomo memaklumkan pengagihan kumpulan hadiah kepada 10 pesaing pertama. Pedagang yang memperoleh jumlah wang terbesar pada akaun kejohanan menerima bahagian terbesar kumpulan hadiah. Jumlah yang anda akan dapat sebagai anugerah bergantung pada jumlah yang anda tambahkan pada akaun anda.
Cara Menyertai Kejohanan Binomo
Binomo membenarkan pembelian semula tanpa had. Belian semula hanyalah pelaburan ke dalam akaun kejohanan anda dengan wang sebenar. Belian semula ditambah pada kumpulan hadiah. Sebagai contoh, jika anda mempunyai $100 pada akaun kejohanan anda, anda boleh membeli semula dengan melabur $100 daripada akaun sebenar anda. Dengan cara ini, anda akan mendapat $200 pada baki akaun kejohanan anda. Anda boleh membeli semula hanya jika baki akaun semasa dan keuntungan daripada kedudukan terbuka adalah lebih kecil daripada baki awal.

Jika anda muncul di kalangan pedagang, ganjaran anda akan dihantar ke akaun sebenar anda secara automatik.

Inilah yang anda perlu tahu tentang kejohanan Binomo. Adakah anda telah mengambil bahagian dalam mana-mana kejohanan di sini? Bagaimana anda mengatasinya? Kami akan gembira jika anda berkongsi pengalaman anda di bahagian komen di bawah.

Platform dagangan Binomo mengadakan pertandingan dalam perdagangan di platformnya. Terdapat dua jenis utama kejohanan: percuma dan berbayar.
Cara Menyertai Kejohanan Binomo

Kejohanan percuma

Kejohanan percuma biasanya berlangsung satu hari. Mereka mempunyai kumpulan hadiah yang lebih kecil dan lebih banyak persaingan kerana mereka ditaja oleh platform dagangan. Dengan menyertai pertandingan ini anda akan berpeluang mendapat pendapatan tambahan tanpa mengeluarkan wang anda sendiri.
Cara Menyertai Kejohanan Binomo
Cara Menyertai Kejohanan Binomo


Kejohanan berbayar

Kejohanan berbayar berbeza daripada yang percuma kerana ganjaran Bank bergantung pada harga penyertaan yang dibayar oleh pedagang, dan lebih ramai peserta, lebih tinggi kumpulan hadiah. Selepas itu, peniaga diberi akses kepada akaun kejohanan. Selepas kejohanan bermula, semua peserta mempunyai baki yang sama. Jika anda meningkatkan markah kejohanan anda akan berada di papan pemimpin dan anda akan mendapat hadiah.
Cara Menyertai Kejohanan Binomo
Cara Menyertai Kejohanan Binomo
Pergi ke senarai kejohanan. Dengan kejohanan di platform, yang penting, anda boleh meluangkan masa dan memperoleh wang tambahan dalam syarikat. Kejohanan berbayar memerlukan keupayaan untuk berdagang, dan dalam kejohanan percuma anda tidak mengambil risiko apa-apa, tetapi persaingan lebih tinggi dan hadiahnya kurang.


Bagaimanakah keputusan kejohanan dikira dalam jadual?

Sebagai contoh, anda mempunyai 1,000T dalam akaun kejohanan anda dan semasa kejohanan ia turun kepada 100T, maka apakah keputusan yang akan dikira dalam jadual?

Jika matlamat kejohanan adalah untuk mempunyai baki tertinggi yang mungkin semasa kejohanan, maka 1,000₮ akan diambil kira sebagai baki maksimum yang anda capai semasa kejohanan. Jika matlamat kejohanan adalah pusing ganti maksimum, maka pusing ganti selesai dari saat baki 1,000₮ hingga sekarang akan berada dalam jadual. Jika matlamat kejohanan adalah baki tertinggi yang mungkin pada penghujung kejohanan, maka baki pada masa itu,100₮, akan dipaparkan.


Bagaimanakah dana hadiah dibentuk?​

Dana hadiah dibentuk daripada jumlah peratusan tertentu daripada semua yuran kejohanan (yuran pendaftaran dan belian semula). Peratusan dinyatakan dalam syarat kejohanan. Selain itu, dalam setiap kejohanan terdapat dana hadiah yang dijamin - nilai dana hadiah tidak akan kurang daripada.


Akaun kejohanan

Kejohanan ialah acara yang berlaku pada akaun kejohanan yang berasingan.

Akaun kejohanan muncul selepas mendaftar untuk kejohanan pada permulaan kejohanan. Selepas kejohanan tamat, akaun kejohanan hilang.

Kejohanan yang berbeza akan mempunyai akaun kejohanan yang berbeza. Ini bermakna anda boleh menyertai kejohanan yang berbeza pada masa yang sama, anda hanya perlu bertukar antara akaun. Setiap akaun kejohanan mempunyai nama kejohanan itu.

Wang sebenar hanya boleh digunakan dalam kejohanan untuk mendaftar atau membeli semula dalam kejohanan.


Belian semula kejohanan

Belian semula ialah peluang untuk meningkatkan baki kejohanan anda dengan jumlah belian semula.

Apabila anda membuat belian semula, kos belian semula akan ditolak daripada akaun sebenar anda.

Jika belian semula tersedia dalam kejohanan, maka tiada sekatan ke atas bilangan belian semula.

Pada masa yang sama, jumlah baki dan pelaburan dalam urus niaga terbuka tidak boleh melebihi nilai yang dinyatakan dalam syarat kejohanan.

Butang Beli Semula diletakkan di sebelah kanan jumlah baki yang tinggal. Sila klik pada butang ini.

Selepas itu, anda akan melihat kos Belian Semula dan butang "Bayar". Klik pada butang "Bayar". Aplikasi Android

versi web Aplikasi iOS
Cara Menyertai Kejohanan Binomo


Cara Menyertai Kejohanan Binomo


Cara Menyertai Kejohanan Binomo
Thank you for rating.
Sumber: Binomo Club - binomoclub.com | Cara Menyertai Kejohanan Binomo - https://binomoclub.com/cara-menyertai-kejohanan-binomo-100931
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!