Cara Menghubungi Sokongan IQCent

Cara Menghubungi Sokongan IQCent
Salah satu cabaran terbesar yang akan dihadapi peniaga semasa perdagangan adalah kekurangan sokongan. Tetapi di IQCent, anda mempunyai sokongan pelanggan melalui sembang langsung video, panggilan telefon dan e-mel. Yang terpenting, anda mempunyai pilihan untuk menyertai sembang kumpulan atau sembang peribadi.


Sembang Dalam Talian IQCent

Salah satu kaedah paling mudah untuk menghubungi broker IQCent adalah menggunakan sembang dalam talian dengan sokongan 24/7 yang membolehkan anda menyelesaikan sebarang masalah secepat mungkin. Kelebihan utama perbualan adalah seberapa cepat IQCent memberi anda maklum balas, diperlukan sekitar 2 minit untuk dijawab. Anda tidak boleh melampirkan fail ke mesej anda dalam sembang dalam talian.

Klik "Chat" di kanan bawah halaman.
Cara Menghubungi Sokongan IQCent
Ia menunjukkan Chat seperti di bawah
Cara Menghubungi Sokongan IQCent

Bantuan IQCent melalui E-mel

Kaedah lain untuk menghubungi sokongan melalui e-mel. Oleh itu, jika anda tidak memerlukan jawapan cepat untuk soalan anda, hantarkan e-mel ke [email protected] . Kami sangat mengesyorkan untuk menggunakan e-mel pendaftaran anda. Maksud saya e-mel yang anda gunakan untuk pendaftaran di IQCent. Dengan cara ini IQCent dapat mencari akaun perdagangan anda melalui e-mel yang anda gunakan.

Bantuan IQCent melalui Telefon

Cara Menghubungi Sokongan IQCent
Cara lain untuk menghubungi IQCent adalah nombor telefon. Semua panggilan keluar akan dikenakan bayaran mengikut tarif kota yang ditunjukkan dalam tanda kurung. Ini berbeza mengikut operator telefon anda.
  • Rusia + 7-499-3806317
  • Bahasa Inggeris + 1-8299476383
  • Australia 61-8-5550-7288
  • Bahasa Cina 3-395-0396
  • Singapura 965-65425142
  • Thai 02-21345671


Cara menghubungi ke IQCent melalui Borang Kenalan

Cara Menghubungi Sokongan IQCent
Cara lain untuk menghubungi sokongan IQCent adalah "borang hubungan". Di sini anda perlu mengisi alamat e-mel anda untuk menerima jawapan. Anda juga perlu mengisi pesanan teks. Berikut adalah keadaan yang sama seperti dengan Sembang Dalam Talian anda tidak akan dapat melampirkan fail.

Klik di sini: https://www.iqcent.com/en/contacts

Mana kaedah terpantas untuk menghubungi IQCent?

Sambutan terpantas dari IQCent yang anda akan dapat melalui Panggilan Telefon dan Sembang Dalam Talian


Seberapa pantas saya mendapat sambutan daripada sokongan IQCent?

Anda akan mendapat respons segera sekiranya anda menghubungi IQCent melalui telefon. Anda akan dijawab dalam beberapa minit jika anda menulis melalui sembang dalam talian.


Dalam bahasa mana IQCent boleh menjawab?

IQCent dapat menjawab soalan anda dalam bahasa yang anda perlukan. Penterjemah akan menterjemahkan soalan anda dan memberi anda jawapan dalam bahasa yang sama.
Cara Menghubungi Sokongan IQCent


Hubungi IQCent melalui rangkaian sosial

Kaedah lain untuk menghubungi sokongan IQCent adalah Media Sosial. Jadi jika anda mempunyai Anda boleh menghantar mesej di Twitter, Instagram, Youtube. Anda boleh mengemukakan soalan biasa di rangkaian Sosial

Pusat Bantuan IQCent

Kami mendapat jawapan umum yang anda perlukan di sini: https://www.iqcent.com/en/faq
Cara Menghubungi Sokongan IQCent
Thank you for rating.
Sumber: IQcen - iqcent.top - iqcent.top | Cara Menghubungi Sokongan IQCent - https://iqcent.top/cara-menghubungi-sokongan-iqcent-100251
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!