Cara Deposit dan Perdagangan Opsyen Binari di Binarium

Cara Deposit dan Perdagangan Opsyen Binari di Binarium


Cara Deposit di Binarium

Anda tidak perlu menghantar banyak imbasan dokumen untuk mengesahkan identiti anda. Pengesahan tidak diperlukan jika anda mengeluarkan dana menggunakan maklumat bil yang sama dengan yang digunakan untuk deposit dana.

Bonus adalah dana tambahan yang disediakan oleh syarikat untuk meningkatkan potensi perdagangan peniaga

Semasa membuat deposit, sejumlah wang bonus mungkin dikreditkan ke akaun anda, ukuran bonus bergantung pada ukuran deposit anda.

1. Setelah Berjaya Masuk ke Binarium, anda akan melihat Gambar seperti di bawah, Klik "Deposit"
Cara Deposit dan Perdagangan Opsyen Binari di Binarium
2. Pilih Kaedah Deposit, mis: MasterCard
Cara Deposit dan Perdagangan Opsyen Binari di Binarium
3. Masukkan Jumlah dan Bayar
Cara Deposit dan Perdagangan Opsyen Binari di Binarium
Bonus tidak mengehadkan jumlah dana yang boleh anda keluarkan: anda boleh mengeluarkan keuntungan anda pada bila-bila masa dan juga jumlah deposit anda. Harap maklum bahawa semasa mengeluarkan dana, semua dana bonus yang tidak digunakan dalam perdagangan dengan perolehan x40 akan diberikan status tidak aktif dan akan didebitkan dari akaun anda.


Deposit minimum di Banirium

Deposit minimum ialah $ 5, € 5, A $ 5, ₽300 atau ₴ 150. Pelaburan pertama anda mendekatkan keuntungan sebenar.


Deposit maksimum di Banirium

Amaun maksimum yang boleh anda depositkan dalam satu transaksi ialah $ 10,000, € 10,000, A $ 10,000, ₽600,000 atau ₴ 250,000. Tidak ada had untuk jumlah transaksi tambah nilai.


Bilakah wang saya akan sampai ke akaun Binarium saya?

Deposit anda akan ditunjukkan dalam akaun anda sebaik sahaja anda mengesahkan pembayaran. Wang di akaun bank disimpan, dan kemudian segera dipaparkan di platform dan di akaun Binarium anda.


Kaedah pembiayaan dan pengeluaran

Buat deposit dan keluarkan pembayaran dengan kad kredit VISA, Mastercard dan Mir, e-dompet Qiwi, Yandex.Money dan WebMoney anda. Kami juga menerima cryptocurrency Bitcoin, Ethereum, Litecoin dan Ripple.


Tiada bayaran deposit dan pengeluaran

Lebih daripada ini. Kami menanggung yuran sistem pembayaran anda semasa anda menambah akaun atau mengeluarkan dana.

Walau bagaimanapun, jika jumlah dagangan anda (jumlah semua perdagangan anda) tidak sekurang-kurangnya dua kali lebih besar daripada deposit anda, kami mungkin tidak akan menampung bayaran 10% dari jumlah pengeluaran yang diminta.


Cara Berdagang Opsyen Binari di Binarium

Perdagangan adalah instrumen kewangan yang memberikan pembayaran tetap sekiranya ramalan harga aset pada waktu tamat adalah betul. Melakukan perdagangan berdasarkan sama ada anda yakin harga aset akan lebih tinggi atau lebih rendah daripada yang awal. Yang perlu anda lakukan ialah memilih aset dan meramalkan dinamik harganya untuk jangka masa yang dipilih. Sekiranya perdagangan berjaya, anda akan mendapat pembayaran tetap (dalam bentuk wang). Sekiranya pada akhir perdagangan harga aset kekal pada tahap yang sama, pelaburan anda dikreditkan kembali ke akaun anda tanpa keuntungan. Sekiranya dinamika aset diramalkan dengan tidak betul, anda akan kehilangan jumlah pelaburan anda (kehabisan wang), namun tanpa mempertaruhkan semua modal anda.


Membuka Perdagangan

1. Berdagang adalah aktiviti yang membolehkan anda memperoleh wang dari turun naik harga aset yang berbeza. Dalam kes ini, anda akan mendapat 85% keuntungan sekiranya, ketika perdagangan tamat, carta masih bergerak ke arah yang betul.

Cara Deposit dan Perdagangan Opsyen Binari di Binarium

2. Tetapkan jumlah pelaburan pada $ 50. Jumlah pelaburan dalam satu perdagangan tidak boleh kurang dari $ 1, € 1, A $ 1, ₽60 atau ₴ 25.

Cara Deposit dan Perdagangan Opsyen Binari di Binarium

3. Pilih Masa Tamat. Ini menentukan masa ketika perdagangan berakhir dan anda akan mengetahui sama ada anda memperoleh keuntungan.

Binarium menawarkan dua jenis perdagangan: perdagangan jangka pendek dengan masa tamat tidak lebih dari 5 minit dan perdagangan yang berlangsung dari 5 minit hingga 3 bulan.

Cara Deposit dan Perdagangan Opsyen Binari di Binarium

4. Lihat pada carta dan tentukan ke mana arah seterusnya: Naik atau Bawah. Carta menunjukkan bagaimana harga aset berubah. Sekiranya anda menjangkakan nilai aset akan meningkat, klik butang Panggilan hijau . Untuk bertaruh pada penurunan harga, klik butang Put merah .

Cara Deposit dan Perdagangan Opsyen Binari di Binarium

5. Tahniah! Perdagangan anda berjaya.

Sekarang tunggu perdagangan ditutup untuk mengetahui sama ada ramalan anda betul. Sekiranya ada, jumlah pelaburan anda ditambah keuntungan dari aset tersebut akan ditambahkan ke baki anda. Sekiranya ramalan anda tidak betul - pelaburan tidak akan dikembalikan.

Cara Deposit dan Perdagangan Opsyen Binari di Binarium


Panggil dan Letakkan

Apabila anda meramalkan pilihan Put atau Tinggi, anda menganggap bahawa nilai aset berbanding dengan harga pembukaan akan jatuh. Pilihan Panggilan atau Rendah bermaksud anda menganggap nilai aset akan meningkat.


Petikan

Petikan berkaitan dengan harga aset pada waktu tertentu. Bagi anda sebagai peniaga sebut harga pada permulaan perdagangan (harga pembukaan) dan akhir (kadar luput) sangat penting.

Petikan Binarium disediakan oleh Leverate, sebuah syarikat yang mempunyai reputasi yang baik sebagai pemimpin pasaran.


Jumlah perdagangan maksimum

$ 10,000, € 10,000, A $ 10,000, ₽600,000 atau ₴ 250,000. Jumlah perdagangan aktif dengan pelaburan maksimum adalah terhad kepada 20.


Kadar luput

Kadar luput adalah nilai aset kewangan pada saat tamat perdagangan. Ia mungkin lebih rendah, lebih tinggi atau sama dengan harga pembukaan. Pematuhan antara kadar luput dan ramalan peniaga menentukan keuntungan.

Sejarah perdagangan

Kaji perdagangan anda di bahagian Sejarah. Aksesnya sama ada dari menu kiri terminal atau menu lungsur di sudut kanan atas dengan mengklik profil pengguna dan memilih bahagian Sejarah perdagangan.


Bagaimana saya dapat memantau perdagangan aktif saya?

Kemajuan perdagangan ditunjukkan dalam carta aset dan bahagian Sejarah (di menu sebelah kiri). Platform ini membolehkan anda bekerja dengan 4 carta sekaligus.

Thank you for rating.
Sumber: Binarium - binariums.com | Cara Deposit dan Perdagangan Opsyen Binari di Binarium - https://binariums.com/cara-deposit-dan-perdagangan-opsyen-binari-di-binarium-1007113
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!