Cara Berdagang Opsyen Binari di Spectre.ai

Cara Berdagang Opsyen Binari di Spectre.ai


Cara Berdagang di Spectre.ai


Untuk memperdagangkan pilihan binari, cukup masuk ke platform dan dana akaun anda.1. Pilih aset untuk diperdagangkan: Crypto, Komoditi, Epics, Reverse Future.
Cara Berdagang Opsyen Binari di Spectre.ai
2. Pilih Masa Luput
Cara Berdagang Opsyen Binari di Spectre.ai
3. Pilih jumlah perdagangan. Anda boleh memasukkan dengan dua pilihan:
  • Pelaburan : Masukkan jumlah yang ingin anda jual
  • Ukuran% : Masukkan peratusan pada Baki
Jumlah minimum perdagangan adalah $ 1.
Cara Berdagang Opsyen Binari di Spectre.ai
Anda dapat melihat Keuntungan terlebih dahulu.
Cara Berdagang Opsyen Binari di Spectre.ai
4. Pilih pilihan NAIK (Hijau) atau BAWAH (Merah) bergantung pada ramalan anda. Sekiranya anda menjangkakan harganya akan naik, tekan " NAIK " dan jika anda fikir harganya akan turun, tekan " BAWAH "
Cara Berdagang Opsyen Binari di Spectre.ai
5. Hasil perdagangan anda akan muncul sejurus selepas tamatnya kedudukan anda di Baki anda. Anda boleh memantau Kemajuan Pesanan anda
Cara Berdagang Opsyen Binari di Spectre.ai

Berapa banyak wang yang saya perlukan untuk berniaga?

jumlah deposit minimum bergantung pada kaedah pembayaran yang digunakan, tetapi umumnya untuk akaun biasa, deposit minimum adalah $ 10 dan ukuran minimum perdagangan adalah $ 1.00. untuk akaun dompet yang tidak memerlukan deposit, ukuran minimum perdagangan adalah $ 50.00. kami sangat menyarankan untuk memulakan dengan jumlah kecil kerana perdagangan kewangan berisiko, walaupun bermanfaat.

Adakah momok menawarkan isyarat atau perdagangan automatik?

momok menawarkan petunjuk perdagangan pendidikan yang menemui susunan carta yang berpotensi menguntungkan. namun ini tidak dianggap sebagai nasihat pelaburan, mereka hanya mencari peluang yang mungkin.

Seperti apa pembayaran dan spread?

pembayaran kontrak digital berkisar antara 5% -200% bergantung pada aset, luput dan waktu hari. spectre.ai membenarkan kemasukan bebas penyebaran pada kebanyakan aset dan tamat tempoh di mana harga kemasukan indikatif (iep) sesuai dengan harga spot. namun, untuk tempoh kecairan yang sangat rendah seperti jam 8 malam - tengah malam gmt atau pada produk eksotik seperti mikro 10 10 saat, penyebaran 0.2 pip pada masa tamat 5 minit dan penyebaran kecil pada kemasukan antara 0.1-0.9 pip juga boleh digunakan .


Bolehkah saya menghubungkan mt4 saya ke momok saya?

momok akan menawarkan kemampuan ini pada tahun 2021.

Berapakah jumlah maksimum perdagangan setiap transaksi?

ukuran perdagangan maksimum semasa adalah $ 1,000 setiap perdagangan, yang dapat ditingkatkan menjadi $ 2,000 dengan hak istimewa "perdagangan jumbo" di teluk pedagang.

Mengapa harga kemasukan indikatif (iep) berbeza dari harga spot pada masa-masa?

harga kemasukan indikatif (iep) mungkin berbeza dengan harga spot yang diterima dari penyedia feed harga (dilihat pada carta langsung anda) semasa kecairan pasaran rendah atau tamat tempoh mikro di bawah 30 saat. jika terdapat perbezaan, ini berada dalam lingkungan 0.1 hingga 0.9 pip bergantung kepada keadaan pasaran. 90% atau lebih harga masuk perdagangan di platform tidak mempunyai spread dan harga spot adalah iep.

Syiling defi apa yang anda sokong sekarang?

pada masa ini kami menyokong snx, knc, band, link, usdc dan pax. kami akan menambah lebih banyak syiling defi dalam beberapa bulan akan datang, termasuk sxdt dan sxut kami sendiri.


Bolehkah saya menukar satu duit syiling defi dengan yang lain?

tidak, anda tidak boleh menukar bahagian baki anda dari satu duit syiling ke yang lain, kerana ini bukan akaun pertukaran.

Bolehkah saya menyalahgunakan sistem perdagangan spectre.ai?

akaun dompet yang terdesentralisasi memberikan pengguna beberapa saat sebelum mereka ingin memberikan dana untuk perdagangan sehingga perdagangan ditambang tepat pada waktunya, di blockchain. pengguna boleh menyalahgunakan kemudahan ini, bagaimanapun, untuk perdagangan jangka pendek untuk melihat ke mana harga menuju dan jika menuju ke arah mereka, boleh masuk tetapi mungkin tidak masuk jika menuju ke arah yang diinginkan. sistem mengambil aktiviti ini kerana ini dianggap manipulasi, memberi amaran kepada peniaga tentang melakukannya dan sekiranya pengguna berterusan, maka akaun tersebut mungkin dilarang. selain daripada ini, mengakses spectre.ai oleh beberapa orang di bawah akaun sah kyc sama ada di bawah ip yang sama atau i.ps yang berbeza (dengan tujuan untuk mengelakkan sekatan negara kita) dilarang sama sekali.lebih daripada 10 perdagangan per minit yang dimulakan menggunakan jambatan mt4 atau gerbang bukan api lain akan dianggap sebagai perdagangan frekuensi tinggi dan mereka dilarang sama sekali.
Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!