4 kemungkinan cara kehilangan Dana di Binomo

4 kemungkinan cara kehilangan Dana di Binomo

Tidak mempunyai strategi yang jelas Anda perlu mempunyai strategi yang baik untuk mengelakkan kekalahan. Malah, anda boleh menyebutnya sebagai satu kemestian ketika berdagang....
Cukup untuk hari ini. Bilakah anda harus berhenti berdagang di Binomo?

Cukup untuk hari ini. Bilakah anda harus berhenti berdagang di Binomo?

Anda mungkin telah memulakan perniagaan berdagang memikirkan tentang beribu-ribu dolar dalam akaun anda tidak lama lagi. Anda mengharapkan satu transaksi yang baik yang akan membawa anda kekayaan dengan cepat dan mudah. Dan bahawa anda boleh melipatgandakan modal kecil kepada kekayaan. Nah, jika ini adalah sebahagian daripada pemikiran anda, itu tidak mengapa. Tetapi jangan jatuh ke dalam perangkap membuka banyak urus niaga hanya untuk memulihkan kerugian atau untuk mendapatkan Dana yang tinggi dalam satu hari. Ini adalah kesilapan yang sering dilakukan bukan sahaja oleh pemula. Profesional kadang-kadang juga melakukannya. Terdapat emosi di sebalik keputusan sedemikian. Emosi memberitahu anda untuk memasuki pasaran lagi dan lagi, walaupun anda tahu keadaannya tidak begitu baik. Jadi persoalannya bilakah masa yang sesuai untuk berhenti berdagang untuk hari ini?
Adakah Binomo Broker Penipuan atau Sah?

Adakah Binomo Broker Penipuan atau Sah?

Adakah Binomo penipuan atau sah? Ini adalah soalan yang setiap orang ingin tahu sebelum berdagang di Binomo. Apabila anda membayar sesuatu untuk mendapatkan wang tambahan daripadanya, ia adalah pelaburan. Walau bagaimanapun, hanya pelaburan yang betul boleh membawa anda wang tambahan. Perkara penting ialah rakan kongsi perlu cukup dipercayai untuk anda mempercayakan dana anda atau menggunakan perkhidmatan mereka untuk mendapatkan wang tambahan.
Perbandingan Binomo dan Olymp Trade

Perbandingan Binomo dan Olymp Trade

Hari ini, dalam artikel ini, kami akan menilai dan membandingkan Binomo dengan Olymp Trade. Ini adalah pesaing yang hebat kepada Binomo dalam perjalanan untuk menjadi broker terbaik untuk perdagangan masa tetap. Jejaki kriteria penilaian yang kami tawarkan serta tinggalkan komen anda sendiri di bahagian komen di bawah.
Cara Memperolehi Dana tambahan Hingga 20% Mingguan Di Binomo

Cara Memperolehi Dana tambahan Hingga 20% Mingguan Di Binomo

Dalam artikel ini, kami akan memberitahu anda mengenai strategi perdagangan di Binomo. Kami juga akan memberi anda pelbagai strategi dengan penerangan dan penjelasan. Di sini anda akan belajar bagaimana berniaga dengan warna candlestick di Binomo.
4 jenis peniaga yang akan anda temui di Binomo

4 jenis peniaga yang akan anda temui di Binomo

Peniaga umumnya terbahagi kepada dua kategori. Yang pertama, yang memperoleh pendapatan tambahan perdagangan, dan yang kedua, yang tidak memperoleh pendapatan. Yang kedua terus bertanya-tanya mengapa. Mengapa saya tidak memperoleh pendapatan tambahan? Mengapa strategi tidak berfungsi? Adakah kerana kegagalan sistem? Dan seterusnya dan seterusnya. Jawapannya banyak kerana terdapat banyak kemungkinan sebab mengapa perdagangan tidak membawa pendapatan tambahan yang diharapkan. Salah satu sebab yang ingin kami bahas dalam artikel ini, dan akan menjadi jenis peniaga anda. Sekarang, mari kita tinjau 4 jenis peniaga yang mungkin anda temui di Binomo.
Cara menggunakan Alat Perdagangan Mata Wang Binomo Jam Bertindih

Cara menggunakan Alat Perdagangan Mata Wang Binomo Jam Bertindih

Berminat untuk mengetahui jam pasaran derivatif mana yang terbaik untuk berdagang pasangan mata wang yang berbeza? Jangan risau, ramai peniaga pemula mempunyai soalan yang sama. Syukurlah, ia adalah sesuatu yang dapat dijawab dengan mudah hanya dengan mempelajari jadual waktu dan membiasakan diri dengan pasangan mata wang pilihan anda.
Dapatkan dengan penggabungan di Binomo

Dapatkan dengan penggabungan di Binomo

Adakah anda mempunyai sasaran keuntungan mingguan semasa berdagang di platform Binomo? Saya harap anda berjaya. Telah terbukti bahawa memilikinya membawa banyak kelebihan dan mempunyai kesan psikologi yang positif. Anda akan memasukkan transaksi yang akan menggerakkan anda ke arah tujuan anda. Sebaliknya, apabila anda mencapai sasaran mingguan yang akan anda ketahui, anda boleh berehat sepanjang minggu. Dalam panduan ini, saya ingin menunjukkan bahawa anda mempunyai potensi menjana wang sekurang-kurangnya 20% wang tambahan setiap minggu. Saya akan membincangkan contoh perdagangan di Binomo selama 1 tahun dengan jumlah awal $ 1,000.
Pelan penghasilan mingguan di platform Binomo

Pelan penghasilan mingguan di platform Binomo

Dapatkan pulangan mingguan di Binomo Oktober berakhir cukup baik untuk saya. Walaupun keuntungan telah menurun sedikit dalam 2 minggu terakhir, saya masih berjaya memperoleh ...
4 muslihat rahsia dari peniaga yang berpengalaman di Binomo

4 muslihat rahsia dari peniaga yang berpengalaman di Binomo

Setahun telah berlalu sejak saya mula berniaga di platform Binomo. Kadang kala saya menang, kadang kalah. Tetapi saya yakin bahawa wang berada dalam genggaman saya. Saya hanya perlu mencari tahu bagaimana mewujudkannya. Apa yang saya buat, adalah mencuba pelbagai strategi dan mencatatnya. Oleh itu, saya dapat terus mengusahakan kaedah yang berfungsi dan menyingkirkan kaedah yang tidak. Kemudian tiba saat saya melihat ada sesuatu yang berubah ke arah yang baik. Perdagangan saya berjaya setiap kali saya melakukan 4 perkara yang ingin saya kongsikan kepada anda sekarang. Kalaulah saya menghilangkan salah satu perkara itu, saya mengalami kerugian. Saya yakin ini adalah 4 langkah rahsia saya untuk berjaya di Binomo.