Binarium Program Afiliasi

Cara Menyertai Program Afiliasi di Binarium
Hari ini saya ingin mempertimbangkan topik menjana wang pada pilihan binari dari sudut yang sedikit berbeza. Yaitu, untuk memberitahu anda tentang kemungkinan memperoleh wang pada pilihan sebagai rakan kongsi. Maksudnya, ambil bahagian dalam program afiliasi broker.

Dalam kes ini, anda tidak perlu melakukan perdagangan pilihan binari sendiri. Anda baru sahaja menjadi rakan niaga atau pilihan binari broker, anda mendapat semua bahan yang diperlukan - sepanduk, pautan, slaid, dll. Seterusnya, iklankan pautan afiliasi anda.

Sekiranya orang yang datang ke pautan anda membuat deposit (biasanya, deposit minimum adalah $ 200), maka anda akan menerima komisen anda. Selalunya, jumlah komisen bermula dari $ 100- $ 150 dari satu deposit, bergantung pada broker yang anda pilih. Sebagai contoh, komisen adalah $ 100, dan komisen adalah $ 150. Terdapat perbezaan, tetapi pada prinsipnya, kedua-duanya adalah jumlah yang besar, jadi anda boleh bekerjasama dengan setiap broker. Walaupun untuk pemula, saya sekali lagi tidak mencadangkan terlalu banyak semburan. Pilih yang pertama.


Program Gabungan Binarium

Binarium mempunyai kelebihan dalam pasaran pilihan binari. Pedagang disediakan dengan platform perdagangan yang selesa dan pelbagai pilihan perkhidmatan. Syarikat memastikan sokongan menyeluruh dan keselamatan serta keselamatan dana yang lengkap. Setiap pelanggan baru mendapat bonus selamat datang.

Binarium mempunyai beberapa kelebihan yang membantu menarik pelanggan baru:
  • Platform perdagangan responsif yang mudah digunakan pada semua peranti;
  • Perkhidmatan 24 jam dan perdagangan dalam talian;
  • Deposit minimum 60 RUB untuk memulakan perdagangan;
  • Bantuan dalam latihan dan nasihat pakar;
  • 60,000 akaun demo RUB percuma untuk latihan;
  • Bonus selamat datang sehingga 30,000 RUB pada deposit pertama.

Program afiliasi Binarium bertujuan untuk mencari pelanggan di Rusia, Kazakhstan, Georgia, Moldova, dan negara-negara Eropah. Pengiklan menawarkan pelbagai halaman arahan dan sepanduk pelbagai format. Dalam setiap tawaran, ahli gabungan akan menemui penerangan dan keperluan terperinci (GEO, sumber lalu lintas) serta cadangan bagaimana meningkatkan penukaran. Ahli gabungan boleh memilih harga CPA atau RevShare dengan harga yang baik. Semua sumber lalu lintas kecuali lalu lintas palsu dan insentif diterima.


Berapa banyak yang boleh anda perolehi dari Program Afiliasi Binarium?

Saya pasti ramai yang berminat dengan soalan ini. Sebenarnya, semuanya bergantung pada anda. Dari cara anda bekerja, alat iklan apa yang anda gunakan, bagaimana anda dapat menganalisis dan menguji. Terdapat banyak faktor yang mempengaruhi hasil akhir. Anda boleh memperoleh $ 100 dan $ 1000. Dan lebih banyak lagi.

Sebagai contoh, pada bulan pertama, ketika saya baru memulakan kerja, saya memperoleh hanya $ 600 dengan pelaburan 4500 rubel. Maksudnya, keuntungannya sekitar $ 450.

Sekarang keuntungannya sedikit lebih tinggi:
Cara Menyertai Program Afiliasi di Binarium
Seperti yang anda lihat, dalam masa lebih dari sebulan (dari 22 Julai hingga 31 Ogos), $ 3360 diperoleh. Sebanyak $ 250 dibelanjakan untuk iklan. Seperti yang anda bayangkan, ini tidak banyak.

Apakah rahsia penukaran ini? - anda bertanya. Rahsia ada di halaman arahan, iaitu halaman yang dilalui seseorang melalui pautan rujukan anda.

Terdapat halaman yang menukar dengan sangat buruk (1 pendaftaran untuk 100 klik) dan ada halaman yang penukarannya berada di luar skala (1 pendaftaran untuk 20-30 klik). Apabila anda menganalisis bahan promosi, maka cari hanya alat pendaratan nuklear yang akan berfungsi 100% dan memberi anda keuntungan.

Mari kita lihat beberapa contoh halaman pendaratan seperti itu ...

Sebagai contoh, salah satu broker broker mempunyai ...

Halaman mana yang anda fikir menukar lebih baik? Ya, tentu saja, yang kedua. Hampir setiap broker pilihan mempunyai halaman dengan penukaran sederhana dan tinggi. Kemudian lihat pasangan anda di panel pentadbir anda.

Tetapi, sebagai contoh, Yandex Direct tidak mungkin melewatkan halaman kedua semasa penyederhanaan, jadi untuk iklan kontekstual lebih baik menggunakan pilihan halaman pendaratan pertama. Tetapi untuk pengiklanan dalam surat, penempatan artikel atau sepanduk, halaman kedua lebih sesuai.

Sekiranya kita kembali ke ram, kita dapat mengatakan satu perkara ...

Secara umum, jika anda melakukan sekurang-kurangnya 50% usaha dan menghubungkan 1-2 surat dan 1 kempen di Yandex Direct untuk bekerja, maka dengan anggaran 5 -7 ribu rubel, anda boleh memperoleh dengan mudah dari $ 1000 hingga $ 2000 sebulan. Mungkin lebih banyak lagi, kerana komisen di ceruk ini cukup besar ($ 100- $ 150).

Itu sahaja.

Sekiranya anda masih mempunyai pertanyaan atau salah faham, maka saya nantikan komen anda di bawah.

Program afiliasi broker binari: pilihan terbaik untuk penghasilan yang besar

Hampir mana-mana broker yang bekerja dengan pilihan binari mempunyai program untuk kerjasama perkongsian. Antara muka berbahasa Rusia terdapat di laman web yang terdiri daripada lebih daripada selusin broker besar. Contoh klasik program afiliasi broker dalam talian yang menguntungkan dan boleh dipercayai ialah:
  • (program afiliasi broker dalam talian Binarium).
Untuk mula bekerja sebagai rakan kongsi broker, anda perlu pergi ke salah satu laman web di atas dan pada halaman utama klik pada pautan pendaftaran dalam program gabungan. Mereka biasanya disebut "Program Afiliasi" atau "Rakan Kongsi".

Broker ini berminat dengan webmaster yang mempunyai pengalaman dalam menarik rujukan dan pendapatan dari mereka ... Setiap sumber web ini mempunyai sokongan teknikal. Membandingkan Binpartner, –°leveraff dan Kingfin dalam hal ini, kedudukan pertama dalam penarafan dapat diberikanb.

DARI pengurus, rakan utama, boleh dihubungi sama ada melalui e-mel atau untuk berkomunikasi mengenai topik yang menarik melalui Skype. Tempat kedua dalam kualiti sokongan teknikal adalah: komunikasi melalui e-mel, kadang-kadang pengurus dapat menghubungi rakan kongsi melalui telefon bimbit, bertanya tentang masalah semasa. Pada broker dalam hal ini, sedikit lebih buruk daripada yang lain. Menghubungi sokongan teknikal adalah masalah, dan anda harus menunggu lama untuk mendapatkan jawapan.

Mengenai bahan promosi yang disediakan, dari segi kuantiti dan kualitinya, ketiga-tiganya berada pada tahap tinggi.


Di mana untuk mengiklankan pautan afiliasi Binirium untuk pilihan binari?

Persoalannya cukup serius dan penting, kerana, sebagai hasilnya, nilai intrinsik menghasilkan wang di Internet ... Pendapatan pilihan iklan yang baik pada pilihan binari adalah surat tematik, kontekstual, serta iklan sepanduk dan artikel.

Rangkaian sosial

Cara Menyertai Program Afiliasi di Binarium
Surat untuk iklan media sosial mesti dipilih mengikut topik perniagaan. Pada masa yang sama, frasa dengan kata kunci diketik dalam carian: forex, pendapatan, perniagaan, dll. Setelah memilih surat yang diperlukan, mereka menganalisis kualitinya. Pada masa yang sama, perhatian diberikan kepada jumlah pelanggan, frekuensi surat dikirim, dan penulis diminta untuk mengetahui jumlah peratusan surat yang dibuka, tarikh pelepasan dan kos perkhidmatan.


Pengiklanan kontekstual di Yandex Direct

Dari segi kualiti, kaedah pengiklanan ini tidak lebih buruk daripada surat, tetapi kempen itu sendiri akan bertahan lebih lama. Ini bermaksud bahawa, tidak seperti surat bertulis, pengiklanan seperti itu tidak akan dapat memberikan seribu atau lebih klik dalam satu hari, dan keberkesanannya akan meningkat dari masa ke masa.


Iklan sepanduk dan artikel

Jenis-jenis ini berbeza dalam format, tetapi mereka disatukan dengan bekerja pada satu platform tematik, misalnya, ... Dalam pencarian yang boleh membantu laman web Liveinternet.ru. Proses memilih laman web yang tepat di Liveinternet.ru serupa dengan prosedur carian dalam katalog Smartresponder. Kata kunci dimasukkan ke dalam borang carian, saringan "statistik" dipilih dan sistem memaparkan senarai laman web subjek yang diinginkan.

Dengan memperhatikan ruang kehadiran (di sebelah kanan), mereka memilih sumber web dengan petunjuk 300-2000 pelawat setiap hari.


Selanjutnya, laman web dengan reka bentuk yang baik dan minimum iklan dipilih. Langkah terakhir masih ada - untuk meletakkan artikel di laman web yang anda suka () atau sepanduk. Sekiranya terdapat bahagian periklanan, maka mereka mempelajari syarat-syarat untuk meletakkan bahan iklan dan menghubungi pengarang laman web ini. Juga masuk akal untuk mencari kenalan dan menghubungi pemilik laman web yang tidak mempunyai bahagian iklan. Surat tawaran kecil yang ditulis mengenai kemungkinan membeli ruang iklan di halaman laman web boleh mendapat sambutan.


Laman web sendiri

Cara Menyertai Program Afiliasi di Binarium
Tidak ada yang sukar pada masa kita membuat laman web anda dari awal, membeli beberapa artikel tematik untuknya, misalnya dan mulakan menjana wang di laman web anda wang yang sangat lumayan.

Jumlah pendapatan program afiliasi untuk perdagangan pilihan binari

Jumlah wang yang dapat diperoleh dari program afiliasi pilihan binari atau peniaga dalam talian, seperti yang mereka sebut sekarang, akan bergantung pada dasar harga broker yang dipilih dan jumlah pelawat yang melalui pautan afiliasi dan memutuskan untuk melabur.

Sekiranya seseorang membuat deposit (sekurang-kurangnya $ 5), maka komisen akan masuk ke akaun pemilik pautan. Jumlahnya mungkin berubah-ubah bergantung pada broker yang dipilih dan berkisar antara 30 hingga 50% dari setiap deposit yang dibuat.


Bekerja sebagai rakan pilihan binari bukan sahaja memerlukan perbelanjaan masa, tetapi juga kemahiran dan kebolehan tertentu. Dan mengembangkan strategi untuk menarik pelanggan melalui pautan afiliasi akan memberi peluang untuk meningkatkan aliran pengguna, yang secara langsung akan mempengaruhi pendapatan anda sendiri. Gunakan program afiliasi pilihan binari terbaik Program

afiliasi sentiasa menarik webmaster dan pemasar gabungan. Sebab utama adalah bahawa keuntungan secara langsung bergantung pada seberapa cekap dan berkesannya anda dapat menarik lalu lintas yang disasarkan. Beberapa program afiliasi yang paling popular adalah program yang bekerja di sektor kewangan. Artikel hari ini adalah mengenai projek Cleveraff, yang mengkhususkan diri dalam pilihan binari.
Thank you for rating.
Sumber: Binarium Blog - binariumblog.com | Cara Menyertai Program Afiliasi di Binarium - https://binariumblog.com/binarium-program-afiliasi
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!