Adakah Binarium adalah Penipuan?

Adakah Binarium adalah Penipuan?

Pengenalan Binarium adalah platform perdagangan berasaskan Cyprus yang memberikan perkhidmatan kepada orang-orang sejak 2012. Ini adalah platform yang selamat dan boleh dipercayai...
6 Sebab Mengapa Orang Memulakan Pilihan Perdagangan Binarium

6 Sebab Mengapa Orang Memulakan Pilihan Perdagangan Binarium

Forex, saham, CFD, cryptocurrency indeks dan pilihan adalah pelbagai pasaran untuk peniaga kewangan yang boleh mereka pilih. Sekiranya kita melihat pilihan binari, pilihan tersebut baru berbanding dengan instrumen kewangan lain (kecuali cryptocurrency). Walaupun, terdapat banyak peniaga yang menganggap mereka sebagai risiko tinggi. Ada juga yang melabel pilihan perdagangan sama seperti perjudian. Yang benar adalah, sebarang bentuk perdagangan kewangan melibatkan risiko. Mengikut jenis instrumen kewangan perdagangan anda, wang boleh dibuat atau hilang. Oleh kerana semakin ramai peniaga menyedari hakikat ini, mereka beralih kepada perdagangan pilihan sebagai cara menjana wang. Broker pilihan dalam talian kini menarik berjuta-juta pedagang dari seluruh dunia. Tetapi apa yang menjadikan pilihan binari begitu popular? Berikut adalah enam sebab.
Cara Membuat Rancangan Perdagangan Binarium yang Menang

Cara Membuat Rancangan Perdagangan Binarium yang Menang

Ketahui cara membuat rancangan perdagangan yang berjaya dan melaksanakannya. Dengan rancangan pintar, anda akan mendapat panduan mengenai pasar mana yang hendak diniagakan, kapan mengambil untung, kapan untuk mengurangkan kerugian, dan di mana peluang lain dapat ada.
Mengapa Saya Sentiasa Kehilangan Wang dalam Perdagangan Binarium

Mengapa Saya Sentiasa Kehilangan Wang dalam Perdagangan Binarium

Mari kita jujur. Mendapat pulangan yang stabil sebagai peniaga bukanlah sesuatu yang mudah. Banyak orang yang memasuki pasaran kewangan akan pergi dengan tangan kosong atau lebih teruk lagi - kehilangan wang mereka. Terdapat beberapa sebab untuk itu: sebilangan orang tidak memandang serius perdagangan, yang lain menganggapnya lebih sebagai hiburan dan bukannya kerja keras, yang lain hanya kekurangan keinginan untuk belajar dan memperoleh kemahiran baru. Mengapa anda terus kehilangan wang dan, yang paling penting, bagaimana menguruskan kerugian anda? Mudah-mudahan, setelah membaca artikel ini, anda akan mendapat jawapan bagi setiap soalan ini.
Cara Memilih Strategi Perdagangan Terbaik dengan Binarium

Cara Memilih Strategi Perdagangan Terbaik dengan Binarium

Walaupun terdapat beratus-ratus strategi dan kaedah perdagangan yang berbeza di luar sana, mencari kaedah yang berjaya masih mencabar. Beberapa strategi kelihatan terlalu sukar untuk diikuti, ada yang kelihatan terlalu bagus untuk menjadi kenyataan. Rahsia sebenarnya terletak pada garis sederhana - strategi terbaik tidak ada. Tidak ada satu strategi yang cocok untuk semua orang, tetapi setiap orang dapat membuat strategi yang diperibadikan dan menemukan kaedah yang paling sesuai untuk mereka. Ini adalah sebahagian daripada panduan kami yang paling luas untuk memilih strategi / kaedah perdagangan. Tidak kira apa pendekatan anda, panduan ini akan membantu anda menemui alat baru untuk berdagang. Untuk menavigasi panduan ini, baca soalan di setiap perenggan dan kemudian bahagian yang sesuai dengan jawapan anda. Jangan lupa untuk menambahkan artikel ini ke penanda halaman anda supaya anda dapat kembali ke maklumat ini pada bila-bila masa dan menyegarkan ingatan anda. Mari pergi!
6 Langkah Pengurusan Risiko Secara Berkesan dengan Binarium

6 Langkah Pengurusan Risiko Secara Berkesan dengan Binarium

Mana-mana penganalisis atau panduan perdagangan akan memberitahu anda betapa pentingnya menguruskan risiko anda. Namun, bagaimana seseorang menguruskan risiko itu? Dan apa sebenarnya maksudnya dengan menguruskan risiko? Berikut adalah panduan langkah demi langkah untuk salah satu konsep terpenting dalam perdagangan kewangan.
Bagaimana saya tahu apa yang harus dilaburkan dalam Binarium

Bagaimana saya tahu apa yang harus dilaburkan dalam Binarium

Isu penting bagi setiap pedagang adalah keputusan aset mana yang akan dilaburkan. Di sini, anda sudah bersedia untuk melangkah ke dunia perdagangan: anda sudah mengetahui asas-asas analisis teknikal dan asas, namun, persoalan aset mana yang harus dipilih kekal. Walaupun anda mungkin sudah tahu bagaimana menilai stok, kadangkala masih sukar untuk diputuskan. Berikut adalah beberapa perkara yang mungkin anda pertimbangkan mengikut selera perdagangan anda.
5 Perkara Yang Anda Perlu Belajar Dari Peniaga Terbaik Binarium

5 Perkara Yang Anda Perlu Belajar Dari Peniaga Terbaik Binarium

Pedagang yang berpengalaman mempunyai petua dan trik mereka sendiri yang membantu mereka memperoleh hasil yang lebih baik. Petua ini tidak diperoleh dalam sekelip mata: memerlukan masa yang lama untuk menguji strategi, mencari yang terbaik, berlatih dan lihat hasilnya. Berikut adalah lima kaedah yang digunakan oleh peniaga yang bijak - anda mungkin ingin mengingatnya untuk sesi perdagangan anda yang seterusnya.