Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex

Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex


Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital di Quotex


Apakah pilihan digital?

Opsyen ialah instrumen kewangan derivatif berdasarkan mana-mana aset asas, seperti saham, pasangan mata wang, minyak, dsb.

PILIHAN DIGITAL - pilihan bukan standard yang digunakan untuk membuat keuntungan atas pergerakan harga aset tersebut untuk tempoh tertentu masa.

Pilihan digital, bergantung pada terma yang dipersetujui oleh pihak-pihak kepada transaksi, pada masa yang ditentukan oleh pihak-pihak, membawa pendapatan tetap (perbezaan antara pendapatan perdagangan dan harga aset) atau kerugian (dalam jumlah nilai aset).

Memandangkan pilihan digital dibeli terlebih dahulu pada harga tetap, saiz keuntungan, serta saiz potensi kerugian, diketahui sebelum dagangan.

Satu lagi ciri tawaran ini ialah had masa. Mana-mana pilihan mempunyai istilahnya sendiri (masa tamat tempoh atau masa kesimpulan).

Tidak kira tahap perubahan dalam harga aset asas (berapa banyak ia telah menjadi lebih tinggi atau lebih rendah), sekiranya memenangi pilihan, pembayaran tetap sentiasa dibuat. Oleh itu, risiko anda dihadkan hanya oleh jumlah yang pilihan itu diperoleh.


Apakah jenis pilihan digital?

Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex
Membuat perdagangan opsyen, anda mesti memilih aset asas yang akan mendasari pilihan. Ramalan anda akan dilaksanakan pada aset ini.

Secara mudah, membeli kontrak digital, anda sebenarnya bertaruh pada pergerakan harga aset asas tersebut.

Aset pendasar ialah "item" yang harganya diambil kira semasa mengakhiri dagangan. Sebagai aset asas pilihan digital, produk yang paling dicari di pasaran biasanya bertindak. Terdapat empat jenis daripadanya:
 • sekuriti (saham syarikat dunia)
 • pasangan mata wang (EUR / USD, GBP / USD, dsb.)
 • bahan mentah dan logam berharga (minyak, emas, dll.)
 • indeks (SP 500, Dow, indeks dolar, dll.)

Tidak ada perkara seperti aset asas universal. Apabila memilihnya, anda hanya boleh menggunakan pengetahuan anda sendiri, gerak hati dan pelbagai jenis maklumat analisis, serta analisis pasaran untuk instrumen kewangan tertentu.


Bagaimana untuk Berdagang pilihan digital?

1. Pilih aset untuk berdagang: Mata Wang, Komoditi, Kripto atau Indeks
 • Anda boleh menatal senarai aset. Aset yang tersedia untuk anda berwarna putih. Klik pada assest untuk berdagang padanya.
 • Anda boleh berdagang pada berbilang aset sekaligus. Klik pada butang "+" kiri dari bahagian aset. Aset yang anda pilih akan ditambah.

Peratusan di sebelah aset menentukan keuntungannya. Lebih tinggi peratusan - lebih tinggi keuntungan anda sekiranya berjaya.

Contoh. Jika perdagangan $10 dengan keuntungan sebanyak 80% ditutup dengan hasil yang positif, $18 akan dikreditkan ke baki anda. $10 ialah pelaburan anda, dan $8 ialah keuntungan.

Keuntungan sesetengah aset mungkin berbeza-beza bergantung pada masa tamat perdagangan dan sepanjang hari bergantung pada situasi pasaran.

Semua dagangan ditutup dengan keuntungan yang ditunjukkan apabila ia dibuka.
Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex
2. Pilih Masa Tamat Tempoh

tamat tempoh ialah masa selepas itu perdagangan akan dianggap selesai (ditutup) dan hasilnya disimpulkan secara automatik.

Apabila mengakhiri perdagangan dengan pilihan digital, anda secara bebas menentukan masa pelaksanaan transaksi (1 minit, 2 jam, bulan, dsb.).
Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex
3. Tetapkan jumlah yang anda akan laburkan. Jumlah minimum untuk perdagangan ialah $1, maksimum – $1000, atau yang setara dalam mata wang akaun anda. Kami mengesyorkan anda bermula dengan perdagangan kecil untuk menguji pasaran dan berasa selesa.
Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex
4. Analisis pergerakan harga pada carta dan buat ramalan anda. Pilih pilihan Atas (Hijau) atau Bawah (Merah) bergantung pada ramalan anda. Jika anda menjangkakan harga akan naik, tekan "Naik" dan jika anda rasa harga akan turun, tekan "Turun"
Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex
5. Tunggu sehingga dagangan ditutup untuk mengetahui sama ada ramalan anda adalah betul.Jika ya, amaun pelaburan anda serta keuntungan daripada aset akan ditambahkan pada baki anda. Jika ramalan anda salah – pelaburan tidak akan dikembalikan.

Anda boleh memantau Kemajuan Pesanan anda di bawah The Trades
Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex

Soalan Lazim (FAQ)


Apakah keputusan yang mungkin dari dagangan yang diletakkan?

Terdapat tiga kemungkinan hasil dalam pasaran pilihan digital:

1) sekiranya prognosis anda untuk menentukan arah pergerakan harga aset asas adalah betul, anda menerima pendapatan.

2) jika pada masa pilihan itu disimpulkan ramalan anda ternyata salah, anda mengalami kerugian yang dihadkan oleh saiz nilai aset (iaitu, sebenarnya, anda hanya boleh kehilangan pelaburan anda).

3) jika hasil perdagangan adalah sifar (harga aset pendasar tidak berubah, pilihan disimpulkan pada harga di mana ia dibeli), anda mengembalikan pelaburan anda. Oleh itu, tahap risiko anda sentiasa terhad hanya mengikut saiz nilai aset.


Apakah yang menentukan saiz keuntungan?

Terdapat beberapa faktor yang mempengaruhi saiz keuntungan anda:
 • kecairan aset yang telah anda pilih dalam pasaran (semakin banyak aset itu dalam permintaan dalam pasaran, lebih banyak keuntungan yang anda akan terima)
 • masa perdagangan (kecairan aset pada waktu pagi dan kecairan aset pada sebelah petang boleh berbeza dengan ketara)
 • tarif syarikat broker
 • perubahan dalam pasaran (peristiwa ekonomi, perubahan sebahagian daripada aset kewangan, dsb.)


Bagaimanakah saya boleh mengira keuntungan untuk perdagangan?

Anda tidak perlu mengira keuntungan sendiri.

Ciri pilihan digital ialah jumlah keuntungan tetap bagi setiap transaksi, yang dikira sebagai peratusan nilai pilihan dan tidak bergantung pada tahap perubahan dalam nilai ini. Katakan jika harga berubah dalam arah yang anda ramalkan dengan hanya 1 kedudukan, anda akan memperoleh 90% daripada nilai pilihan. Anda akan memperoleh jumlah yang sama jika harga berubah kepada 100 kedudukan dalam arah yang sama.

Untuk menentukan jumlah keuntungan, anda mesti melakukan langkah berikut:
 • pilih aset yang akan mendasari pilihan anda
 • nyatakan harga yang anda akan beli pilihan
 • tentukan masa perdagangan, selepas tindakan ini, platform akan memaparkan peratusan tepat keuntungan anda secara automatik, sekiranya prognosis yang betul
Keuntungan daripada perdagangan boleh mencapai sehingga 98% daripada jumlah pelaburan.

Hasil pilihan digital ditetapkan serta-merta selepas pemerolehannya, oleh itu anda tidak perlu menunggu kejutan yang tidak menyenangkan dalam bentuk peratusan yang dikurangkan pada akhir dagangan.

Sebaik sahaja dagangan ditutup, baki anda akan diisi semula secara automatik mengikut jumlah keuntungan ini.


Apakah intipati perdagangan pilihan digital?

Hakikatnya ialah pilihan digital adalah jenis instrumen kewangan derivatif yang paling mudah. Untuk menjana wang dalam pasaran pilihan digital, anda tidak perlu meramalkan nilai harga pasaran sesuatu aset yang boleh dicapainya.

Prinsip proses perdagangan dikurangkan hanya kepada penyelesaian satu tugas - harga aset akan meningkat atau menurun pada masa kontrak dilaksanakan.

Aspek pilihan sedemikian adalah bahawa ia tidak penting kepada anda sama sekali, bahawa harga aset pendasar akan naik seratus mata atau hanya satu, dari saat perdagangan disimpulkan hingga penutupannya. Adalah penting bagi anda untuk menentukan arah pergerakan harga ini sahaja.

Jika prognosis anda betul, dalam apa jua keadaan anda mendapat pendapatan tetap.


Bagaimana untuk belajar dengan cepat bagaimana untuk membuat wang dalam pasaran pilihan digital?

Untuk mendapatkan keuntungan dalam pasaran pilihan digital, anda hanya perlu meramalkan dengan betul ke arah mana harga aset yang anda pilih akan naik (naik atau turun). Oleh itu, untuk pendapatan yang stabil anda perlukan:
 • bangunkan strategi dagangan anda sendiri, di mana bilangan dagangan yang diramalkan dengan betul akan menjadi maksimum, dan ikutinya
 • pelbagaikan risiko anda
Dalam membangunkan strategi, serta dalam mencari pilihan kepelbagaian, pemantauan pasaran, mengkaji maklumat analisis dan statistik yang boleh diperolehi daripada pelbagai sumber (sumber Internet, pendapat pakar, penganalisis dalam bidang ini, dll.) akan membantu anda, salah satunya ialah laman web Syarikat.


Pada perbelanjaan apakah Syarikat membayar keuntungan kepada Pelanggan sekiranya perdagangan berjaya?

Syarikat mendapat pendapatan dengan pelanggan. Oleh itu, ia berminat dengan bahagian urus niaga yang menguntungkan dengan ketara mengatasi bahagian yang tidak menguntungkan, disebabkan fakta bahawa Syarikat mempunyai peratusan pembayaran untuk strategi perdagangan yang berjaya yang dipilih oleh Pelanggan.

Di samping itu, perdagangan yang dijalankan oleh Pelanggan bersama-sama membentuk volum dagangan Syarikat, yang dipindahkan kepada broker atau bursa, yang seterusnya termasuk dalam kumpulan penyedia kecairan, yang bersama-sama membawa kepada peningkatan dalam kecairan pasaran. sendiri.


Apakah itu platform dagangan dan mengapa ia diperlukan?

Platform dagangan - kompleks perisian yang membolehkan Pelanggan menjalankan perdagangan (operasi) menggunakan instrumen kewangan yang berbeza. Ia juga mempunyai akses kepada pelbagai maklumat seperti nilai sebut harga, kedudukan pasaran masa nyata, tindakan Syarikat, dsb.

Cara Mengeluarkan Wang dari Quotex


Bagaimana untuk Mengeluarkan melalui Visa / MasterCard?

Prosedur untuk mengeluarkan modal adalah sangat mudah dan dijalankan melalui akaun individu anda.

Kaedah yang anda pilih untuk mendepositkan akaun juga merupakan kaedah pengeluaran dana.

Sebagai contoh, jika anda membuat deposit ke akaun anda melalui sistem pembayaran Visa / MasterCard, anda juga akan mengeluarkan wang melalui sistem pembayaran Visa / MasterCard.

Apabila melibatkan pengeluaran amaun yang cukup besar, Syarikat boleh meminta pengesahan (pengesahan diminta mengikut budi bicara Syarikat sendiri), itulah sebabnya adalah sangat penting untuk mendaftarkan akaun secara individu untuk diri anda sendiri untuk mengesahkan hak anda terhadapnya pada bila bila masa.

1. Pergi ke Pengeluaran.
Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex
2. Pilih Kaedah pembayaran: Visa / MasterCard, Kaddan masukkan jumlah yang ingin kita keluarkan. Kemudian, klik butang "Sahkan".
Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex
3. Masukkan kod-pin, mereka hantar ke e-mel anda. Klik "Sahkan".
Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex
4. Permintaan anda telah berjaya dihantar.
Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex
Menyemak semua permintaan Pengeluaran anda, klik "Transaksi", anda melihat permintaan terkini seperti di bawah.
Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex

Bagaimana untuk Mengeluarkan melalui Perfect Money?

Prosedur untuk mengeluarkan modal adalah sangat mudah dan dijalankan melalui akaun individu anda.

Kaedah yang anda pilih untuk mendepositkan akaun juga merupakan kaedah pengeluaran dana.

Sebagai contoh, jika anda membuat deposit ke akaun anda melalui Perfect Money, anda juga akan mengeluarkan melalui Perfect Money.

1. Pergi ke Pengeluaran.
Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex
2. Pilih Kaedah pembayaran: Perfect Money, masukkan Dompet dan jumlah yang ingin kami keluarkan. Kemudian, klik butang "Sahkan".
Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex
3. Masukkan kod-pin, mereka hantar ke e-mel anda. Klik butang "Sahkan".
Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex
4. Permintaan anda telah berjaya dihantar.
Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex
Menyemak semua permintaan Pengeluaran anda, klik "Transaksi". Anda melihat permintaan terkini seperti di bawah.
Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex

Bagaimana untuk Mengeluarkan melalui Crypto?

Prosedur untuk mengeluarkan modal adalah sangat mudah dan dijalankan melalui akaun individu anda.

Kaedah yang anda pilih untuk mendepositkan akaun juga merupakan kaedah pengeluaran dana.

Sebagai contoh, jika anda membuat deposit ke akaun anda melalui Bitcoin, anda juga akan mengeluarkan Bitcoin.

1. Pergi ke Pengeluaran.
Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex
2. Pilih Kaedah pembayaran. Contoh : Bitcoin (BTC).
Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex
Keluarkan duit guna Bitcoin jadi masukkan alamat bitcoin yang kita nak terima dalam "Purse" dan masukkan jumlah yang kita nak keluarkan. Kemudian, klik butang "Sahkan".
Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex
3. Masukkan kod-pin, mereka hantar ke e-mel anda. Klik butang "Sahkan".
Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex
4. Permintaan anda telah berjaya dihantar.
Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex
Menyemak semua permintaan Pengeluaran anda, klik "Transaksi".
Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex
Anda melihat permintaan terkini seperti di bawah.
Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex

Soalan Lazim (FAQ)


Adakah terdapat sebarang bayaran untuk mendeposit atau mengeluarkan dana daripada akaun?

Tidak. Syarikat tidak mengenakan sebarang bayaran untuk sama ada deposit atau untuk operasi pengeluaran.
Walau bagaimanapun, perlu dipertimbangkan bahawa sistem pembayaran boleh mengenakan yuran mereka dan menggunakan kadar penukaran mata wang dalaman.


Berapa lama masa yang diambil untuk mengeluarkan dana?

Secara purata, prosedur pengeluaran mengambil masa dari satu hingga lima hari dari tarikh penerimaan permintaan Pelanggan yang sepadan dan hanya bergantung pada jumlah permintaan yang diproses secara serentak. Syarikat sentiasa cuba membuat pembayaran terus pada hari permintaan diterima daripada Pelanggan.


Berapakah jumlah pengeluaran minimum?

Jumlah pengeluaran minimum ialah 10 dolar AS untuk kebanyakan sistem pembayaran.
Jumlah pengeluaran minimum untuk Bitcoin ialah 50 USD.


Adakah saya perlu menyediakan sebarang dokumen untuk membuat pengeluaran?

Biasanya, dokumen tambahan untuk mengeluarkan dana tidak diperlukan . Tetapi Syarikat mengikut budi bicaranya mungkin meminta anda mengesahkan data peribadi anda dengan meminta dokumen tertentu. Biasanya ini dilakukan untuk mengelakkan aktiviti berkaitan perdagangan haram, penipuan kewangan, serta penggunaan dana yang diperoleh secara haram.

Senarai dokumen sedemikian adalah minimum, dan operasi untuk menyediakannya tidak akan membawa anda banyak masa dan usaha.
Thank you for rating.
Sumber: Quotex Blog - quotexblog.com | Bagaimana untuk Berdagang Opsyen Digital dan Mengeluarkan Wang daripada Quotex - https://quotexblog.com/bagaimana-untuk-berdagang-opsyen-digital-dan-mengeluarkan-wang-daripada-quotex-101986
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!